MAJKU SULTANIJU ZGAZIO JE ČOVEK KOG JE VOLELA KAO BOGA: Bila mu je samo LJUBAVNICA, udala se, ABORTIRALA i doživela ŠOK

Teška sudbina turske glumice, koja je glumila majku sultaniju, krije neverovatne detalje.

Celebrities
MAJKU SULTANIJU ZGAZIO JE ČOVEK KOG JE VOLELA KAO BOGA: Bila mu je samo LJUBAVNICA, udala se, ABORTIRALA i doživela ŠOK
Foto: Printscreen/instagram

Turska glumica, Nebahat Čehre, važi za jednu od najlepših starijih dama u Turskoj. Uprkos tome što je na pragu 9. decenije, izgleda mladoliko i blistvao, a život je nije mazio.

Mnoge je oduševila ulogom sultanije, koja joj izvanredno leži, a u privatnom životu je takođe bila čelična dama. Izdržala je ono što samo žena može da izdrži i da nosi na svojim plećima.

Njena karijera je više nego uspešna, a što se tiče ljubavnog života, imala je velike brodolome.

Nebahat Čehre
foto: Printscreen/youtube

Još dok se bavila modelingom, njenu lepotu su mnogi zapazili, a posebno je rediteljima zapala za oko, nakon čega je počela da dobija uloge u filmovima i serijama. Tada se potpuno bacila u glumačke vode, nakon čega je krenula put velike i uspešne karijere.

Božanskom lepotom privlačila je muškarce širom sveta, ali sa njima nije imala sreće. Igrajući glavnu ulogu u filmu Kamali Zeybek zaljubila se u 14 godina starijeg glumca i partnera na setu, Jilmaza Gunija.

Nebahat Čehre
foto: Printscreen Instagram/ nebahatcehre

Međutim, velika ljubavna idila ubrzo je prekinuta, nakon što je glumica otkrila da je Jilmaz paralelno živeo sa drugom ženom, Kan Unal. Istog momenta je ga je ostavila, spakovala kofere i otputovala u Majami na izbor za Mis.

U međuvremenu, čovek njenog života je dobio dete sa drugom ženom, ali je Nebahat po povratku u Tursku ipak obnovila romansu sa njim, s obzirom da ih je opet spojilo filmsko platno.

Nebahat Čehre
foto: Printscreen Youtube/ Sulejman Veličanstveni

Ovaj par je uspeo da održi svoju ljubav, istina iz drugog puta, pa su "ružni kralj" i "kraljica lepote", kako su ih nazivali, rešili i da se venčaju 1967. godine.

Ubrzo su usledile priče da je njihov brak pun nasilja, a razvod je usledio samo 15 medeci zajedničkog života.

"Posvađali su se u klubu i Nebahat je besno izašla i krenula da trči prema hotelu u kom su odseli. Jilmaz je seo u kola, dao gas i, na moje oči, pregazio ženu koju voli. Nebahat je odletela u vazduh i pala na ulicu. Bila je u bolnici četiri dana, slomila je ključnu kost. Krili smo ovaj incident od svih. Njihov brak se završio ubrzo nakon toga. Ali nikad nisu prestali da se vole" , rekao je njihov prijatelj svojevremeno.

Ova fatalna ljubav se okončala Jilmazova smrt u Parizu, posle borbe sa teškom bolešću. Nebahat nije bila na sahrani, niti je ikad posetila njegov grob u francuskoj prestonici.

Potom je mislila da je sreću, konačno, pronašla pored košarkaša Javuza Demira. Venčali su se 1976. ali njihov brak je potrajao tri godine. Malo pre razvoda, Nebahat je abortirala zajedničko dete shvativši da im je brak pred raspadom.

"Odrasla sam uz očuha, nisam imala pravog tatu, zbog čega nisam želela da moje dete prolazi kroz istu situaciju. Obećala sam sebi da ću, ako ikada budem imala brak za koji verujem da će opstati, imati i dete", rekla je tada glumica.

Najlepša turska glumica Nebahat Čehre, osim modelinga i glume, oprobala se i u muzičkim vodama, kako ima i veliki talenat za pevanje. U skladu sa njenim karakterom, uglavnom je dobijala uloge jakih i moćnih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs