JEDAN HIT GA JE VINUO U ZVEZDE A ONDA JE NESTAO U JEKU SLAVE: Pogledajte kako danas živi i izgleda pevač "Sejo Boy"

Pevač legendarnog hita je pravi miljenik žena a danas izgleda još bolje!

Celebrities
Autor:
JEDAN HIT GA JE VINUO U ZVEZDE A ONDA JE NESTAO U JEKU SLAVE: Pogledajte kako danas živi i izgleda pevač "Sejo Boy"
Gde je danas Sejo Boy ?, Foto: printscreen/youtube/ Renome Official

Sead Hamzić je publici od ranije poznat pod nadimkom Sejo Boy a pre nekoliko godina je napravio pravi bum na estradi sa svojom pesmom "Hoću na tvoje rame" koja je postala ogroman hit koji se i danas sluša.

Pre nego što je postao poznat zahvaljujući ovoj pesmi, svirao je udaraljke i pevao prateće vokale drugim zvezdama, a onda se objavljivanjem prvog albuma početkom 2005. godine njegov život promenio iz korena.

Album nosi naziv 'Hoću na tvoje rame', a naslovna pesma se te godine kada je izašao mogla čuti gotovo svuda. Zbog toga ni ne čudi to što je Sejo za nju dobio i veliki broj nagrada poput:

'Hit leta 2005', 'Hit godine 2005', 'Album godine 2005' i 'Oskar popularnosti za najmlađeg izvođača – Sarajevo'.

Osim ove pesme još je jedna doživela neverovatan uspeh - 'Da si mi sreće donela'. Već 2007. godine pevač snima drugi album pod nazivom 'Uzimaš mi dušu nežno', ali on nije dostigao uspeh prvog.

Sejo i danas peva i snima pesme, ali se ne pojavljuje u javnosti od kako se posvetio porodičnom životu. Sa svojom izabranicom Alisom je 2017. godine dobio sina.

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram koje Sejo objavljuje oni su prava skladna i srećna porodica, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs