2 VELIKA RAZLOGA ZA SLAVLJE U DOMU GLUMAČKOG PARA: Tijana i Slaviša Čurović uživaju u glamuru, sve pripremljeno za NJU

Njihova ćerka je pre nekoliko dana oduvala svećice, ali to nije bio jedini razlog za slavlje

Celebrities
16:49h Autor:
2 VELIKA RAZLOGA ZA SLAVLJE U DOMU GLUMAČKOG PARA: Tijana i Slaviša Čurović uživaju u glamuru, sve pripremljeno za NJU
Tijana Čurović, Foto: preentscreen/Instagram

Tijana i Slaviša Čurović, jedan od onih retkih glumačkih parova čija je ljubav izdržala test vremena, nedavno su proslavili dva velika događaja u svom životu.

To je prvenstveno 17. rođendan njihove ćerke Taje. Ova proslava je stigla nekoliko nedelja nakon izvanredne vesti da je njihova tinejdžerka primljena u Petnicu, elitnu istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu, kako prenosi Hello.

Ponosna mama, Tijana, nije mogla da zadrži oduševljenje, pa je svojoj ćerki čestitala ovaj dan uz stihove velikog hita grupe ABBA: „You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen...”. Ovi stihovi su se činili kao stvoreni za ovu priliku, savršeno odražavajući broj godina koje je Taja proslavljala tog dana.

Na prvi pogled, njihov stan podseća na moderne apartmane na čuvenom Monmartru. Prostrani prostor je ispunjen svetlošću, a paleta boja odražava toplinu i ljubav koja dominira u ovom domu. U prvom planu, tu je osvežavajući miris torte, ukrašene svećice koje je Taja iskoristila da zamisli želju. Pored nje, njeni roditelji su blistali od sreće i ponosa.

Dok smo razgledali prostor, primetili smo detalje koji govore o njihovom životu. Na zidovima su visile slike sa njihovih putovanja, a jedna posebno izdvaja se - fotografija sa Ajfelovom kulom, podsećanje na nezaboravno putovanje u Pariz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs