OVO JE SUPRUGA MARKA GUDURIĆA: Koliko je NAŠ KOŠARKAŠ voli najbolje govore OVE reči koje su oduševile SRPKINJE

Našem košarkašu neizmernu podršku pruža njegova lepša polovina sa kojom nekoliko godina uživa u ljubavi.

Celebrities
15:20h Autor:
OVO JE SUPRUGA MARKA GUDURIĆA: Koliko je NAŠ KOŠARKAŠ voli najbolje govore OVE reči koje su oduševile SRPKINJE
Ko je supruga Marka Gudurića ?, Foto: printscreen/instagram/guduric

Srpski reprezentativac, Marko Gudurić jedan je od zapaženijih igrača na Evropskom prvenstvu u košarci. Mnogi su ga primetili zbog njegovog neospornog talenta, ali pažnju privlači i njegov fizički izgled izgled.

Naima, košarkaš turskog Fenerbahčea već nekoliko godina uživa u ljubavi sa lepom Aleksandrom Dujović, koja mu je u isto vreme i najveća podrška.

Njih dvoje su se venčali 8. avgusta 2021. godine a iste godine u decembru su postali i roditelji jednog dečaka. Sudeći po fotografijama vrlo predano su se posvetili toj ulozi, prenosi Glossy.rs

Koliko voli svoju suprugu pokazuje komentar ispod jedne od objava na društvenoj mreži Instagram: "Samo ostani tu... Volim te."

"Košarka je dosta zanimljiv sport, nikad se ne zna, pogotovo na ovakvim turnirima. To je jedna utakmica i sve može da se desi. Mislim da nije realno što smo pobedili Portoriko sa onolikom razlikom, ali videćemo kako će se to ovde pokazati. I prošle godine smo u grupi bili dominantni, pobeđivali sa 20-30 razlike, pa je došla ta Italija...", izjavio je on povodom jučerašnje utakmice kako prenosi Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs