KO JE NAJZGODNIJI SRPSKI KOŠARKAŠ? Jedan je kao tinejdžer znao da će OŽENITI BAŠ NJU, dok drugi izlazi sa STARLETOM

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva, a neki igrači su veoma atraktivni.

Celebrities
17:37h Autor:
KO JE NAJZGODNIJI SRPSKI KOŠARKAŠ? Jedan je kao tinejdžer znao da će OŽENITI BAŠ NJU, dok drugi izlazi sa STARLETOM
Ko je najzgodniji srpski košarkaši ?, Foto: ATA Images

Košarkaši Srbije plasirali su se u finale Svetskog prvenstva posle pobede nad Kanađanima u Manili. Već u prvom poluvremenu Srbija je počela da vodi, a u napadu je najviše dominirao Bogdan Bogdanović. Pored toga što se može pohvaliti sjajnim sportskim rezultatima, mnogi ističu da reprezentacija Srbije ima najatraktivnije košarkaše. Izdvojili smo ove:

Bogdan Bogdanović

Srpski košarkaš ima 31 godinu i igra za Atlanta Hokse u NBA ligi. Trenutno je jedan od najboljih srpskih košarkaša, a nosi i kapitensku traku nacionalnog tima.

Pored sportske karijere, zanimljiv je i Bogdanov ljubavni život. Poslednja devojka je poznata američka manekenka i dizajnerka Britani Neta. Pre nje je bio u vezi sa srpskom manekenkom Anjom Škuletić, a zaveo je i glumicu Jovanu Stojiljković.

Međutim, najveću podršku mu je sestra Bojana koja se sa njim preselila u SAD kada se preselio u NBA ligu.

Nikola Milutinov

Dvadesetosmogodišnji košarkaš igra na poziciji centra, a jedan je od najznačajnijih igrača u reprezentaciji Srbije i grčkog kluba Olimpijakos. Košarkaš ne voli da izlaže svoj privatni život javnosti, pa nije poznato sa kim je trenutno u emotivnoj vezi.

Međutim, nedavno su srpski mediji pisali da ima problema u ljubavnoj vezi u kojoj se trenutno nalazi jer je, navodno, bio u kontaktu sa pevačicom Sandrom Prodanović, poznatijom kao Sandra Afrika. Međutim, Milutinov nije komentarisao te navode.

Aleksa Avramović

Aleksa je igrač Partizana, ali ovaj 28-godišnji košarkaš je zauzet. On je u srećnom braku sa lepom Teodorom, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena srpskih sportista.

Par se venčao u rodnom Čačku, a venčanje je izgledalo kao bajka. Među gostima su bili brojni poznati košarkaši, porodica, prijatelji, a slavlje je trajalo do kasno u noć.

Stefan Jović

Srpski profesionalni košarkaš koji igra u Zaragozi u braku je od 2016. godine sa svojom dugogodišnjom izabranicom Ljiljanom, a iste godine postali su roditelji svog sina Vuka.

Glasine o njima gotovo da ne postoje i ljubomorno čuvaju privatnost, a supruga košarkaša nema čak ni društvene mreže. Ali Stefan redovno deli njihove zajedničke fotografije.

Marko Gudurić

Marko je srpski košarkaš koji trenutno igra za turski Fenerbahče. On je jedan od najzahtevnijih igrača na Svetskom prvenstvu u košarci, a pored neverovatnog talenta, njegov izgled privlači i pažnju.

Međutim, Marko već nekoliko godina uživa u ljubavi sa lepom Aleksandrom Dujović, što mu je istovremeno velika podrška. Njih dvoje su postali roditelji u decembru 2021. godine i posvetili su se ovoj ulozi. Par se venčao 8. avgusta 2021. godine prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs