40 GODINA MLAĐA VERENICA GA UMARA: Nakon 2 propala braka, glumac se skrasio pored devojčice i izgleda kao SUVI DEDA

Dolf Landgen dugo se nije mogao videti u javnosti, a njenog sadašnji izgled iznenadio je sve

Celebrities
21:23h Autor:
40 GODINA MLAĐA VERENICA GA UMARA: Nakon 2 propala braka, glumac se skrasio pored devojčice i izgleda kao SUVI DEDA
Dolf Landgen, Foto: Dolph Lundgren, Emma Krokdal, Ida Lundgren, Greta Lundgren

Tih devedesetihi ranih 2000-ih gotovo da nije bilo žene koja nije "oktidala" na čuvenog švedskog snagatora Dolfa Landgena. Slavni plavušan osvojio je svet ulogama u kultnim filmovima kao što su "Rocky", "Red Scorpion", "The Punisher" međutim, u poslednje vreme retko se mogao videti u javnosti.

Dolf Landgrin
foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Razlog tome je pandemija korona virusa, zbog koje je bio posebno obazriv s obzirom da je zagazio u sedmu deceniju života, a upravo mu je to i poremetilo planove za venčanje sa 39 godina mlađom verenicom.

Landgen je sada uslikan tokom šetnje sa svojom izabranicom, inače fitnes instruktorkom Emom Krokdal, a od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama mnogi su komentarisali da glumac izgleda jako umorno, kao i da je veoma ostario.

Pojedinci su išli i toliko daleko da su govorili da izgleda kao da je otac ili deda svojoj devojci, kao i da se čini da tempo svoje mnogo mlađe devojke ne može da izdrži.

Činjenica je da su Landgena definitivno stigle godine, iako je svoj život posvetio borilačkim veštinama. No, daleko od toga da više nije u zavidnoj formi.

Inače, zanimljivo je da je Dolfova i Emina veza bila ogromno iznenađenje za širu javnost. Par se prvi put zajedno pojavio 2020. godine tokom festivala u Dominikanskoj Republici, a upoznali su se godinu dana ranije u teretani.

Ema je tada rekla da nije znala ko je Dolf, a kamoli da je selebriti, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Par se i verio 2020. godine, a na kritike zbog velike razlike u godinama nisu obraćali pažnju. Par još uvek zbog pandemije nije stao na "ludi kamen", a glumac se nada da će se to desiti što pre.

Inače, Landgen iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godina dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Dolf Landgrin
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dolf je nedavno istakao i da mu je drago što se njegova ćerka Ida vraća u Los Anđeles gde će nastaviti život, kao i da mu je važno da sa njom ima dobar odnos, a njoj navodno ne smeta što ljubi njenu vršnjakinju.

Zanimljivo je i to da Longen nije bio samo još jedno lepo lice u Holivudu sa neverovatnim telom. Naprotiv! Sa koeficijentom inteligencije od 160 i diplomom iz hemijskog inženjerstva, on spada među najinteligentnije glumce Holivuda, a svojevremeno je studije sa Fulbright stipendiju što je jedan od najprestižnijih programa na svetu. Koliko je poznato, za sada je 60 korisnika te stipendije osvojilo Nobelovu nagradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs