Završila s muškim rodom

Maja Marijana: Ni "M"od muškaraca ne želim da vidim pored sebe

Pevačica je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, ali tačku sva opraštanja konačno je stavila kada je bivši muž pretukao i njenog prijatelja
Celebrities 11.09.2014. - 15:48h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon što je pre tri meseca glavom bez obzira pobegla od nevenčanog supruga Mladena Šmrakića, Maja Marijana rešila je da progovori o drami kroz koju je prošla.

 

Iako je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, Maja je bivšem mužu sve opraštala, ali kad je pretukao njenog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, pevačica je rešila da ga ostavi. Mnogi su mislili da će posle skandala partneri izgladiti odnose, ali Marijana je ostala čvrsta u nameri da se Mladenu više nikad ne vrati. Ona tvrdi da je s bivšim mužem završila za sva vremena i da u skorije vreme ne planira da ima novog partnera.

 

- O muškarcima više ne razmišljam, niti me zanimaju. „M“ od muškog roda ne želim da vidim pored sebe. Nikad više. Niko mi ne treba, sama ću da se štitim, i odlična sam u tome.

 

Na pitanje da li se kaje što je Mladenu mnogo puta oprostila, Marijana odgovara:

 

- Stojim iza svega što sam uradila u životu. Iza mene je period koji nije bio sjajan. Ničega se ne stidim niti se zbog nečega kajem. Molila bih da se na tu priču stavi tačka. Uživam u svojoj deci i poslu.

 

Kroz porodičnu dramu prolazila je misleći i o tome kako da zaštiti ćerke.

 

- Nije mi bilo lako da ih zaštitim, ali moja deca nisu pročitala nijedan tekst u novinama. Imam punu podršku svojih ćerki, srećna sam što smo nas tri pravi tim. Vidi se, bre, da sam ih ja rodila. Nisu od istog oca, ali imaju dosta toga na mene. One su jedino vredno što imam.

 

Više o tome kako je uspevala da peva dok joj se sve to dešavalo i odakle crpi energiju, pevačica je ispričala u intervjuu za Kurir.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...