Hepi brdej tu ju

PEĆINSKI ČOVEK ZAROBLJEN U TELU APOLONA: Ženu video s 8 godina na TV-u i odlučio da će je OŽENITI, idilu rasturila ONA

Jedan od najzgodnijih glumaca Džejson Momoa juče je proslavio 44. rođendn, ali u njegovom slučaju, godine su samo broj! Što je stariji, to je muževniji!

Celebrities
Autor:
PEĆINSKI ČOVEK ZAROBLJEN U TELU APOLONA: Ženu video s 8 godina na TV-u i odlučio da će je OŽENITI, idilu rasturila ONA
Neverovatna ljubavna priča Akvamena, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za njega kažu da je jedan od najlepših muškaraca na svetu i mi se s tim apsolutno slažemo. On jednotavno ima sve: i stas i glasi lepotu, harizme mu ne manjka, a bogami je i zgodan do bola. Bar za nas koji volimo dugokose i visoke frajere.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Njegovu biografiju većina vas zna, a ono što je najvažnije je to da je otac dvoje dece i (nažalost) bivši muž bivše supuge Lenija Kravica - lepe Lise Bonet, sa kojom je pet godina bo u braku. Iako su se razišli, šuška se da među njima i dalje tinjaju varnice, a kako i ne bi kad je za nju milion puta rekao da je žena njegovog života o kojoj je još od detinjstva maštao (a bogami je i smuvao).

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Fatalna ljubav sa Lisom Bonet

Naime, kada je imao samo 8 godina, Džejson je prvi put na televiziji ugledao glumicu Lisu Bonet. Dečak je uvereavao sebe da će je kad tad osvojiti i oženiti. Niko nije slutio da će se to jednog dana stvarno i dogoditi.

Tokom osamdesetih, Lisa Bonet bila je jedna od najvećih televizijskih zvezda. Serija "The Cosby Show" u kojoj je igrala imala je milionski broj fanova, a među njima bio je i budući holivudski glumac Džejson Momoa. Iako je 12 godina starija od njega, Džejson je verovao da je ona njegova sudbina.

"Oduvek sam želeo da je upoznam. Ona je za mene uvek bila kraljica", otkrio je Džejson u jednom intervjuu.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Godine 2005. Džejson je slučajno sreo Lisu i nije želeo da propusti priliku o kojoj je već godinama sanjao. Lisa je bila očarana njegovoj posvećenosti njoj i pogledom punim ljubavi koji joj je upućivao.

"Ljubav se rodila istog trenutka i postala je velika, a on nije pobegao kao što mislim da većina muškaraca pobegne. Praktično me je pokupio i prebacio preko ramena, kao neki pećinski čovek", otkrila je Lisa.

Njihova veza počela je nedugo nakon prvog susreta, ali venčali su se tek 2017. godine, čak 12 godina kasnije.

Džejson je prihvatio Lisinu prošlost i njenu porodicu. Naime, glumac je postao veoma blizak sa Lisinom ćerkkom Zoe, koju je rodila bivšem mužu Leniju Kravicu, sa kojim je takođe izgradio sjajne odnose.

Lisina ćerka i Džejson toliko se vole i slažu, da ga je Zoe prozvala "tata medved".

1 / 7 Foto: Profimedia

Lisa je Džejsonu rodila dvoje dece, ćerku i sina. A svojevremno je govorio da je tajna njihovog srećnog braka to što je on i dalje jednako lud za njom.

"Moja žena je moja kraljica. Ako tretirate svoju ženu kao boginju, brinete o njoj i podržavate je, bićete srećan čovek", rekao je Momoa.

I Lisa je za supruga imala reči hvale.

"On je alfa mužjak koji će sve uraditi za porodicu i ljubav. On je redak oblik istinske muškosti u današnje vreme, on je vođa, ali je i vrlo velikodušan i nežan", rekla je Lisa o svom mužu.

A pojedini svetski mediji za iznenadni rastanak Džejsona i Lise okrivili su glumčevu koleginicu - kontraverznu Amber Herd, s kojom je popularni Akvamen navodno nastavio da se viđa i nakon snimanja pomenutog ostvarenja.

Neopterećen slavnom

Proslavio ga je film Akvamen, a kažu da ga najbolje filmske uloge tek čekaju. Ovaj miljenik žena pleni gde god da se pojavi: na snimanju, promociji, u običnoj šetnji gradom. Toliko je neopterećen slavom da apsolutno svakom prolazniku koji ga prepozna i zaustavi, izađe u susret da se slika s njim.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Za one koji vole da znaju osnovne generalije, rođen je 1. avgusta 1979. godine, visok je 192 cm, kilograme ne znamo, a ne moramo sve ni da znamo. Njegov život je, kaže, rokenrol, a (iako to nikad ne bii rekli) mrzi da vežba u teretani, jer mu je to jako monotono i dosadno. Njegov trener ludi zbog toga. Zato preferira spoljašnje aktivnosti (pa nisu se mišići sami od sebe napeli) kao što su penjanje i surfing.

Džejson Momoa
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Voli da živi ležerno i opušteno a ono što nikad ne sme da mu zafali je - pivo. A kad smo kod ovog napitka, verovatno ga ni danas neće manjkati, jer - nečim valja nazdraviti ova 44 leta. Živ nam bio sto godina! Odlično stariš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs