Krem engleskog i svetskog džet seta uživao uz Novaka i Jelenu

Žurka nakon Vimbldona: Džerard Batler, Kejt Hadson, Beker i Đoković u ludom provodu

Na gala večeri povodom Đokovićeve fondacije Novak je, kao najbolji srpski ambasador, sa devojkom, Jelena Ristić, sakupio 1,4 miliona evra za decu Srbije. I uz sve to stigli su odlično da se provedu i slavnim gostima obezbede nezaboravnu žurku
Celebrities
07:10h
Žurka nakon Vimbldona: Džerard Batler, Kejt Hadson, Beker i Đoković u ludom provodu

Naboj pozitivne energije i neprestanog smeha. Ne samo što je najbolji teniser sveta uspeo da sakupi čak 1,4 miliona evra za razvoj dece u Srbiji, već je bio vrhunski domaćin svojim VIP gostima, zajedno sa svojom lepšom polovinom, Jelenom Ristić. Holivudska zvezda, glumica Kejt Hadson (Kate Hudson), dohvatila se reketa i stala na crtu svojoj slavnoj mami, Goldi Hon (Goldie Hawn).

Džerad Batler (Gerard Butler) se odlično provodi uz Srbe. Nakon posete srpskoj prestonici, kojom je bio oduševljen i uspeo da uživa u svim čarima beogradskog noćnog života, slavni holivudski zavodnik nije skidao osmeh sa lica na Đokovićevoj gala zabavi. Zemljak Endija Mareja, koji je pobedio Đokovića u finalu Vimbldona, prijatno je ćaskao sa domaćicom humanitarne svečanosti, Jelenom Ristić.

Naomi Kembel (Naomie Campbell) pokazuje kako se ne usteže od odricanja, barem malog dela, svog pozamašnog bogatstva te je i ona pomogla najmlađima. Uz plemenitost, crna gazela je pokazala kako žene i u četrdesetim mogu da plene svojim izgledom.

Američki glumac, Džeremi Piven (Jeremy Piven), želeo je da isproba svoje gimnastičarske sposobnosti u duetu sa svetskim reketom broj jedan. Priznaćete, savitljivost je obojici jača strana, ali i harizma zbog koje su dobili ovacije svih prisutnih gostiju.

Kakva je to žurka na kojoj se plavuše ne provode vrhunski? Goldi Hon je, u svom prepoznatljivom stilu, bila nepresušna inspiracija za podizanje atmosfere i glavni pokretač prave smehomanije na svečanoj zabavi u Londonu u režiji Novaka i Jelene. Švedski top model, Karolin Vinberg (Caroline Winberg), nije zaostajala po pozitivnoj energiji, a svoj pozerski stav ostavila je kod kuće, budući da su je, na svim slikama, fotografi ulovili sa prirodnim i ljupkim osmehom.

Boris Beker samo naizled ima ledenu facu uvek ozbiljnog muškarca. Legendarni nemački teniser nije odoleo da ponovo uzme reket u svoje ruke, ali ovoga puta u ulozi dobrog zabavljača. Teniski teren mu je toliko nedostajao da se popeo i na stolicu namenjenu sudiji i delio pravdu u improvizanom VIP meču.

Jedna je tek krunisana princeza Vimbldona, a druga princeza Velike Britanije. Marion Bartoli je ženski šampion najprestižnijeg teniskog turnira na svetu, a princeza Beatris (Princess Beaatrice) je peto unuče kraljice Elizabete. Ove mlade dame nisu propustile priliku da se odlično zabave i sa gala večeri odu pune pozitivnih utisaka.

Biti u srcu Engleske i provoditi se bez kultnog britanskog simbola - slavnog rok benda Rolingstouns (The Rolling Stones) - teško je zamislivo. Kao predstavnik proslavljene grupe, Novaka je podržao Roni Vud (Ronnie Wood). On je uneo rokenrol duh na zabavu i uspeo da posveti vreme svakom gostu i veselo porazgovara sa svima. Nakon ovako besprekorne proslave i raspoloženih gostiju, ostaje nam da čestitamo Novaku Đokoviću i Jeleni Ristić na tituli u kojoj nemaju konkurenciju - najboljih srpskih ambasadora u svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs