O OVOJ HOLIVUDSKOJ VEZI SE MALO ZNA: "Njegovi su me prezirali a brinula sam o njemu, proveravala sam da li mu radi srce"

Mnogi nisu čuli za ovu ljubav dve velike glumačke zvezde.

Celebrities
21:32h Autor:
O OVOJ HOLIVUDSKOJ VEZI SE MALO ZNA: "Njegovi su me prezirali a brinula sam o njemu, proveravala sam da li mu radi srce"
Veza dve velike holivudske zvezde., Foto: Phil Roach / Zuma Press / Profimedia

Glumicu Sara Džesika Parker najpoznatija je po svojoj kultnoj ulozi u seriji "Seks i grad", međutim svoj privatni život se uvek trudila da drži podalje od očiju javnosti. Zbog toga se o njemu zaista malo i zna.

Retko je bila povezivana sa nekim skandalima a nije bila u vezi ni sa puno poznatih muškaraca, međutim na toj kratkoj listi našao se glumac Robert Downey Jr.

Sara Džesika Parker
foto: Phil Roach / Zuma Press / Profimedia

Iako su bili zajedno punih sedam godina, od 1984. do 1991. godine, mnogi ne znaju za njihovu vezu. Upoznali su se na snimanju filma 'Firstborn' kad su oboje imali samo 18 godina. Zaljubili su se odmah, a zajednički život su započeli već nakon dva meseca veze.

Sara je jednom prilikom otkrila da je on bio prva osoba s kojom je živela nakon što se odselila od roditelja, a ispričala je da je vreme kad su živeli zajedno ipak obeležilo njihove živote.

Sara Džesika Parker
foto: Kathy Hutchins / Zuma Press / Profimedia

'Njegova karijera je tek tad počinjala. Bila sam jako ponosna što sam videla njegovu uspeh i gledala ga kako se profesionalno razvija', ispričala je u intervjuu iz 2018.

Nažalost, između njih dvoje je stala njegova zavisnost o narkoticima s kojom se ova glumačka zvezda godinama borila, a Sara je nedavno priznala da ju je frustriralo što niko nije primećivao njena nastojanja da mu pomogne.

'Njemu bliski ljudi su me prezirali, a ja sam mu davala stabilnost. Pokušavala sam pratiti da li je njegov rad srca stabilan i pazila sam da se uvek pojavi na vreme gde god je trebao da bude. Ljutilo me što to nitko nije primećivao', rekla je.

Sara Džesika Parker
foto: Phil Roach / Zuma Press / Profimedia

Robert Downey Jr. je priznao da je on kriv za krah njihove veze i nije štedeo lepe reči za bivšu devojku.

"Voleo sam da pijem i imao sam problema s drogom, a to nije išlo sa Sarom. Ona mi je pružila dom i razumevanje, pokušavala mi je pomoći. Bila je jako ljuta jer se nisam snalazio. Voleo sam je, ali ljubav nije bila dovoljna", rekao je još 2008.

Sara je kasnije sreću našla sa glumcem Matthewom Broderickom za koga se udala 1997. godine. Imaju troje dece, sina Jamesa Wilkieja i ćerke Tabithu i Marion.

Robert je od 2005. godine u braku sa suprugom Susan, a s bivšom suprugom Deborah ima sina Indija, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs