MUSTAFA JE ZAPROSIO SLAVICU ČIM JE SAZNAO DA UMIRE OD RAKA: Venčali su se, a 2 meseca kasnije, preminula mu je na rukama

Tužna ljubavna priča Mustafe Nadarevića nalik je onoj filmskoj, a završila je tragično.

Celebrities
Autor:
MUSTAFA JE ZAPROSIO SLAVICU ČIM JE SAZNAO DA UMIRE OD RAKA: Venčali su se, a 2 meseca kasnije, preminula mu je na rukama
Tužna ljubavna priča Mustafe Nadarevića, Foto: Printscreen Youtube

Glumac Mustafa Nadarević preminuo je pre dve godine, a ostao je upamćen kao neko ko je nasmejavao mnoge dok se privatno borio sa velikom tugom. Bilo je u životu ovog majstora glume i reditelja još bitaka u kojima nije uspeo da pobedi. Godine 2012. izgubio je svoju suprugu i veliku ljubav Slavicu Radović.

Naime, poznato je da se ženio tri puta. Od prve supruge Jasne razveo se kada je njihova ćerka Nađa imala osam godina, a kasnije se oženio Snežanom.

Sa njom je dobio sina Ašu i ćerku Nanu, ali ni ovaj brak nije potrajao. Treći put je pred oltar stao sa umetnicom Slavicom Radović i delovalo je kao da je kraj nje pronašao svoju sreću.

Mustafa Nadarević
foto: Printscreen/Youtube

Zajedno su proveli 15 godina, ali njena smrt ih je rastavila, što je glumac veoma teško podneo.

"Umetnost življenja i glume negde su vrlo blizu, s tim da je gluma bolja, jer na sceni možeš umirati mnogo puta, a ostati živ. Nažalost, život je netalentovani glumac. Kada nas jednom neko napusti, onda je to zauvek. Ostaje samo umeće preživljavanja. I sećanja", zapisao je Nadarević u svojim autobiografskim zapisima u kojima stoji i kako je Slavicu sreo, zaprosio i bio joj velika podrška tokom njene borbe sa kancerom dojke.

Mustafa Nadarević
foto: Printscreen Youtube

Slavica je od kancera bolovala dugo, a kada joj je saopšteno da ima metastaze na jetri, Mustafa joj je predložio da se venčaju. To su i učinili na intimnoj ceremoniji 2012. godine, a dva meseca nakon venčanja ona mu je preminula na rukama. Kako je više puta istakao, glumcu je to ostavilo velike ožiljke na srcu i duši, piše Nova.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs