SVE BIVŠE DEVOJKE MILOŠA BIKOVIĆA: 4 godine se "čuvao za brak", a onda je zbog 2 lepotice prošao kroz pakao

Miloš Biković ljubio je mnoge poznate dame, a svima je zajedničko to da su prave lepotice.

Celebrities
Autor:
SVE BIVŠE DEVOJKE MILOŠA BIKOVIĆA: 4 godine se "čuvao za brak", a onda je zbog 2 lepotice prošao kroz pakao
Ko su bivše devojke Miloša Bikovića?, Foto: Profimedia

Miloš Biković godinama unazad važi za jednog od najlepših domaćih glumaca, a horde njegovih obožaveteljki ostale su "razočarane" kada je uplovio u vezu sa zgodnom Crnogorkom Ivanom Malić.

Par uživa u skladnoj vezi, a mnogi im prognoziraju i odlazak pred oltar, iako se povodom toga nisu oglašavali. Da su emocije jake kao prvog dana dokaz su i njihove zajedničke objave na Instagramu na kojima sve "puca" od ljubavi.

Miloš je u srećnoj vezi sa Ivanom Malić
Miloš je u srećnoj vezi sa Ivanom Malić foto: Printscreen/instagram

No, pre nego što je uplovio u mirnu luku sa Ivanom, Biković je imao poprilično turbulentan ljubavni život, a sa nekim bivšim izabranicama prošao je i pakao nakon raskida. Evo ko su sve njegove bivše devojke:

1. Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač. Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je srce Miloša Bikovića na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Anja Alač jedna je od prvih ljubavi Miloša Bikovića
Anja Alač jedna je od prvih ljubavi Miloša Bikovića foto: PrintscreenInstagram/anja_alac

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos. Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđa na zajedničkim okupljanjima kolega sa klase.

2. Brankica Sebastijanović

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, „Samac u braku“, u kome su tumačili bračni par.

Brankica je bila velika Miloševa ljubav
Brankica je bila velika Miloševa ljubav foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njihova ljubav trajala je četiri godine, a pažnju su posebno privlačili zbog odluke da se "čuvaju za brak", o čemu su javno govorili. Jednom prilikom, Brankica se osvrnula na prašinu koja se podigla zbog ove njihove izjave.

"Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše", rekla je tada za domaće medije glumica, ističući da je Miloš odrastao u patrijarhalnoj hrišćanskoj porodici.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović
Miloš Biković i Brankica Sebastijanović foto: Kurir / Marina Lopicic

Raskid je, međutim, usledio nakon četiri godine veze, a da je došlo do kraha uspevali su da sakriju od medija puna dva meseca. Brankica Sebastijanović nakon toga se povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

3. Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Saša Lus navodno je Bikoviću slomila srce
Saša Lus navodno je Bikoviću slomila srce foto: Profimedia

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom. Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša Lus
Saša Lus foto: Profimedia

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Saša i Miloš uspešno se bavi manekenstvom
Saša i Miloš uspešno se bavi manekenstvom foto: Instagram Printscreen / Bikovic

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

4. Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih – ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu „Led“.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Osim Srbije, glumici su se dopali i Srbi, pa je i dan danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon „Leda“ sve češće boravio u Srbiji.

5. Barbara Tatalović

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara Tatalović je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu „Hotel Beograd“ u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

Barbara je izjavila da je bila žrtva psihičkog nasilja
Barbara je izjavila da je bila žrtva psihičkog nasilja foto: Instagram / barbaratatalovic

Ipak, Barbara je prošle godine šokirala javnost priznanjem da je bila žrtva psihičkog nasilja od strane Bikovića. Kako je u svojoj objavi na Instagramu napisala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od traume.

U tome su joj pomogli višemesečni razgovori sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

"Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku", napisala je ona.

6. Arina Vološina

Ovo je devojka koja je svojim iskustvom iz veze sa Milošem Bikovićem, podigla javnost na noge. Kako bomba je odjeknula vest da je Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi.

Ova mlada lepotica rekla je da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznela o srpskom glumcu.

Arina je prva progovorila o psihičkom zlostavljanju
Arina je prva progovorila o psihičkom zlostavljanju foto: Printscreen/instagram

Miloš Biković nikad nije komentarisao ove njene reči niti se branio. Vrlo brzo je našao ljubav u Ivani Malić sa kojom se ovih dana može videti u javnosti. Kada su paparaci nedavno uočili prsten na Ivaninim rukama, odmah su pomislili da je par odlučio da stane na "ludi kamen", ali Biković je i dalje ostao privatan kada je u pitanju njegov ljubavni život.

*****

Miloša Bikovića od ponedeljka 12. juna možete gledati i na Kurir Televiziji u ruskoj triler-drami "Lutkice".

Popularna serija zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva emitovaće se radnim danima u 22.35 časova na Kurir televiziji. Glavnu mušku ulogu zavodnika i šefa PR agencije Andreja Mirkina igra naš popularni glumac Miloš Biković. On je predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža, vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs