SERANOVI OPET NA OKUPU POSLE 20 GODINA PRELEPIM POVODOM: Neki junaci su se drastično promenili, a on je JOŠ BOLJI FRAJER

Porodica Seranovi je jedna od najpopularnijih serija svih vremena a njeni glumci su se ponovo okupili kako bi snimili spot.

Celebrities
20:31h Autor:
SERANOVI OPET NA OKUPU POSLE 20 GODINA PRELEPIM POVODOM: Neki junaci su se drastično promenili, a on je JOŠ BOLJI FRAJER
Porodica Serano, Foto: Printscreen Youtube / Dragana Matko

Seranovi (Los Serrano) je španska serija koja je bila potpuni hit u svetu kao i na našim prostorima. U Španiji važi za jednu od najgledanijih televizijskih serija u istoriji španske televizije.

Epizode se nisu propuštale a rado su se prepričavale i dogodovštine junaka ove kultne serije. Snimana je u periodu od 2003. do 2008. i doživela je ogromnu popularnost u svim državama u kojima se emitovala. Mnoge evropske zemlje su pravile svoje verzije Seranovih.

Među glavnim, nekima i omiljenim likovima, bili su Eva i Markos, koje su glumili Veronika Sančez i Fran Perea, koji je u međuvremenu. Nakon završetka serije, glumci su nastavili da grade svoje karijere.

Seranovi
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Mnogi smatraju da je za veliki uspeh ove serije zaslužna porodična toplina koja u njoj preovladava, činjenica da se možemo poistovetiti sa životnim situacijama kroz koje njeni junaci prolaze.

Sa njima smo se smejali i plakali, proživljavali njihovu svakodnevicu. Rado je gledana i nakon 20 godina od emitovanja prve epizode, a neki od glumaca ove serije se i dan danas druže.

Kako bi proslavili dve decenije od početka emitovanja serije ekipa se ponovo okupila, a za ovu priliku su snimili i spot.

U pitanju je izvedba špice „Uno más uno son 7“ koja je bila veliki hit u doba najveće popularnosti serije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs