MUŽA KOJEG JE TUKLA ZAMENILA JE NASILNIKOM KOJI JE UBIO BOGA U NJOJ: Zadesile su je samo nesreće, a TRAGEDIJA dotukla

Skandalozna glumica Hajden Penetrije pogođena je velikom tragedijom, a život je nikada nije mazio.

Celebrities
16:11h Autor:
MUŽA KOJEG JE TUKLA ZAMENILA JE NASILNIKOM KOJI JE UBIO BOGA U NJOJ: Zadesile su je samo nesreće, a TRAGEDIJA dotukla
Brat skandalozne glumice preminuo u 28. godini, Foto: Shanice King/246paps / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brat američke glumice Hajden Penetrije, Džensen Penetrije preminuo je u 28. godini, potvrdio je magazin Pipl. Naime, glumičin brat pronađen je mrtav u Njujorku, a uzrok smrti za sada je nepoznat.

Džensen je bio pet godina mlađi od Hejden i krenuo je njenim holivudskim stopama. Njegove filmske i TV uloge s početka 2000-ih uključivale su pojavljivanja u filmovima Even Stevens, The Ks's, Tiger Cruise, Racing Stripes, The Martial Arts Kid, The Valking Dead, Perfect Game i Hov High 2. Godine 2022. pojavio se u prazničnom filmu Love i Love Not.

Hajden se nije oglašavala na društvenim mrežama povodom bratove smrti, a ova tragedija je veliki udarac za nju. Inače, Hajden je izazvala veliko interesovanje javnosti zbog problema sa bivšim mužem Vladimirom Kličkom sa kojim ima ćerku.

Hajden i Kličko su bili najbizarniji par u Holivudu s obzirom da je glumica sa visinom od 153 centimetara, bila kao palčica u odnosu na Kličkovih 198 centimetara. Par je dobio ćerku Kaju Edvokiju koju od malih nogu odgaja sam Kličko.

Hajden Panetjer
Hajden Panetjerfoto: Profimedia

Vladimir i Hajden su imali turbulentnu vezu s nekoliko raskida, a sve je započelo 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled.

'Uprkos tome što smo odlučili da je raskid najbolji potez za nas oboje, imamo puno ljubavi i poštovanja jedno za drugo i ostaćemo jako bliski prijatelji', istakli su u zajedničkom saopštenju.

Hajden Panetjer
Hajden Panetjerfoto: Profimedia

Nije dugo trajala razdvojenost para i nekoliko meseci kasnije su se pomirili te su 2013. snimljeni kako razmenjuju nežnosti na plaži na Floridi. Nakon toga su snimljeni u zajedničkim izlascima i na košarkaškim utakmicama, a onda je pala i veridba.

Međutim, njihova ljubav nije opstala, a kasnije se šuškalo da se glumica žali na Klička zbog nasilja. Međutim, to se pokazalo netačnim.

Poznato je da je Hajden ubrzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom. O njihovoj vezi se puno pisalo jer je policija intervenisala nekoliko puta zbog njegovog nasilja prema glumici.

Brajan je glimicu pretukao pre dve godine, na Dan zaljubljenih, a policija je tada saopštila da je glumica imala crveno i oteklo lice, kao i ogrebanu ruku, a sama je optužila Hikersona da ju je udario šakom u lice. Napad su prijavile komšije koji su videli Brajana kako unezvereno hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

"Ubio je Boga u meni", vikala je Hajden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brajan urlikao kako ne želi da bude optužen za neka s**nja.

Tom prilikom ju je Brajan navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

"Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše", otkrio je prošle godine izvor blizak glumici.

Vladimir je tih dana pokušavao da se nađe bivšoj, ali ona je odbijala pomoć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs