Nije ni njima sve tako sjajno

Šeron Stoun priznala: Imala sam moždani udar, učila sam ponovo da hodam!

Glumica je pričala o mukotrpnom oporavku od izliva krvi na mozak i zaključila da je svaka smrt novo rođenje i na to je počela da gleda kao na novi početak
Celebrities
13:10h
Šeron Stoun priznala: Imala sam moždani udar, učila sam ponovo da hodam!
Foto: Reuters

Holivuska zvezda Šeron Stoun je u emisiji Opre Vinfri ispričala kako je 2001. godine jedva preživela izliv krvi na mozak i opisala šta joj se sve dešavalo tokom mukotrpnog oporavka.

Šeron kaže da je nakon stravičnog bola, imala osećaj kao da ju je neko upucao u glavu.

Kako Šeron Stoun izgleda u helankama, pogledajte OVDE.

"Zvala sam majku iz Hitne pomoći i rekla: “Mama, imam izliv krvi na mozak”. Morala sam da učim da hodam, da čujem, da govorim, da se sećam, sve ispočetka… Sve vreme, čak i kada sam izašla iz bolnice sam bila ubeđena da umirem" - navodi glumica.

Šeron kaže i da je u narednih nekoliko godina, kada joj je sve u životu krenulo naopako, shvatila koje su pozitivne strane ovog traumatičnog događaja.

"Tada sam mislila da je moja karijera bila gotovo završena, više nemam ni porodicu, razvela sam se, oduzeto mi je dete i veliki deo mog identiteta. Potonula sam. Osećala sam se kao feniks. Potpuno sam izgorela, do pepela.

A šta je Šeron Stoun rekla o čuvenoj sceni iz "Niskih strasti" koja je od nje napravila zvezdu, saznajte OVDE.

Zbog svega što sam bila, mislila sam, ništa od toga nije ostalo. Izgubiti sve je kao smrt, ali to nije bilo tako negativno. Kroz ovo iskustvo za mene je sve postalo bogatije i bolje… to kao da je bio novi početak. Svaka smrt je novo rođenje" - zaključila je lepa glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs