Konačno

Oporavak krenuo na bolje: Dragan Nikolić stao na noge!

Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak - kaže direktor KCS
Vesti
23:56h
Oporavak krenuo na bolje: Dragan Nikolić stao na noge!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Legenda srpske pozorišne scene i platna, Dragan Nikolić, oporavlja se nakon problema koje je imao sa plućima. Zahvaljujući lekarima, glumac se oseća mnogo bolje, pa čak i sam ustaje!

Uz glumca je sve vreme supruga Milena Dravić. Porodicu i prijatelje Dragana Nikolića užasno su uznemirile vesti koje su se u medijima pojavile o njegovom zdravstvenom stanju prethodnih dana. Profesor doktor Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, potvrdio je to i rekao:

"Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak. Apelujem na sve medije da se ne pišu senzacionalistički tekstovi o zdravstvenom stanju glumca jer to pogađa i uznemirava porodicu i njegove prijatelje. Ja kao direktor KCS-a, a pošto se radi o javnoj ličnosti, zbog čega je interes javnosti veliki, mogu samo da kažem ono što već jesam - da se pacijent oporavlja"', kaže doktor Ristić.

Dragan Nikolić je pre tri dana primljen na Pulmologiju Kliničkog centra Srbije sa temperaturom od 40 stepeni, bez daha u pokreta ruku i nogu. Lekari su odmah počeli da se bore za njegov život, priključili su ga na respirator i dali mu terapiju, nakon čega je temperatura počela da pada.

Nakon nekoliko sati, skinuli su ga s aparata za disanje i čitav tim lekara je odahnuo kada je shvatio da Gagina pluća samostalno uvlače vazduh.

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs