"DŽETSET LABUDICA" O KOJOJ BRUJI SVET: Bugarska princeza obilazi glamurozne žurke, a porodične veze donele su joj slavu

Bugarsku princezu Mafaldu zovu i „princeza labudica džetseta“, a probila se zahvaljujući porodičnim vezama

Celebrities
12:58h Autor:
"DŽETSET LABUDICA" O KOJOJ BRUJI SVET: Bugarska princeza obilazi glamurozne žurke, a porodične veze donele su joj slavu
Ko je bugarska princeza o kojoj priča svet?, Foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da titule sa sobom nose mnogobrojne povlastice, ali i "kartu" za ulazak u krem društvo, dokaz je i bugarska princeza Mafalda (28).

Maflada je ćerka preslavskog kneza Kirila i unuka poslednjeg cara Bugarske Simeona II, poznatog i kao Simeon Saks-Koburgotski, koji je jedno vreme obavljao i funkciju premijera.

Njena porodica bila je veoma bliska sa pokojnom princezom Dajanom, o čemu svedoče njihova mnogobrojna druženja na skupim jahtama slavnih ličnosti tokom devedesetih.

Bugarska princeza je postala veoma popularna u svetskom džet setu
Bugarska princeza je postala veoma popularna u svetskom džet setu foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Roditelji su joj se razveli još 2009. godine, a njena majka Rosario Nadal je bila jedna od Valentinovih muza, a sada radi kao umetnička direktorka i kolumnistkinja.

Sve ovo bilo je dovoljno da mladoj Mafaldi otvori vrata svetskog džet seta u kome je ona i te kako našla svoje mesto. Iako je rođena i odrasla u Londonu tokom studija je otišla u Ameriku, gde živi i danas.

Mafalda je pevačica i tekstopisac
Mafalda je pevačica i tekstopisac foto: Simona Chioccia/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od malena je bila veliki ljubitelj muzike, te ne čudi da je upisala muzički koledž Berkli u Bostonu, a 2015. je objavila svoj prvi singl pod nazivom "Don’t Let Go", dok je još bila studentkinja.

Tokom studija je upoznala svog sadašnjeg partnera Marka Abusleimana, britanskog pripadnika džet-seta rođenog u Libanu, koji je stekao svoju diplomu na Harvardu. Par se nedavno verio, a datum venčanja još uvek nije poznat javnosti.

Iako nerado dele svoju privatnost u javnosti, Mafalda je nedavno izjavila da planiranje venčanja za sada ide po planu i da jedva čekaju da izgovore sudbonosno da. Mnogi su očekivali raskošno venčanje sa velikim brojem zvanica, ali par se odlučio za intimnu ceremoniju sa veoma bliskim krugom ljudi.

Među prisutnima mogle bi biti Mafaldina glamurozna prijateljica, princeza Olimpija od Grčke, i princeza Aleksija od Grčke i Danske, na čijem venčanju je Mafalda bila deveruša.

Princeza mafalda udaće se na intimnoj ceremoniji
Princeza mafalda udaće se na intimnoj ceremoniji foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zahvaljujući porodičnim vezama, Mafalda je pozvana da nastupa na Valentinovoj modnoj reviji u Atini 2016, a nastupala je i na Nedelji mode u Njujorku ove godine.

Princeza Mafalda poznata je po besprekornom modnom stilu
Princeza Mafalda poznata je po besprekornom modnom stilu foto: Richard Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mafalda trenutno i živi u Njujorku, a tamnošnji poznati časopis u je proglasio jednim od novih glavnih devojaka u gradu. Čak je dobila i epitet "princeza labudica džetseta".

Poznata je po besprekornom modnom stilu, a zaštitni znak su joj uglavnom svedeni, preskupi dizajnerski komadi koje kombinuje uz neobične cipele, koje razbijaju svaku kombinaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs