NAJVEĆEG ZAVODNIKA HOLIVUDA DOVELA JE DO RUBA PROPASTI: Nije znala ni reč engleskog, a danas je najtraženija glumica

Ana de Armas trenutno je jedna od najpopularnijih glumica u Holivudu, a evo kako je uspela da sebi prokrči put

Celebrities
12:07h Autor:
NAJVEĆEG ZAVODNIKA HOLIVUDA DOVELA JE DO RUBA PROPASTI: Nije znala ni reč engleskog, a danas je najtraženija glumica
Životna priča Ane de Armas, Foto: Profimedia

Film "Plavuša" koji govori o životu Merilin Monro, nedavno je imao svoju premijeru na Netfliksu, a oko njega se digla velika prašina. Pobrao je mnogo negativne komentare zbog načina na koji je prikazan život najveće filmske ikone 20. veka. I pored kritika na račun samog filma, većina je impresionirana glumom Ane de Armas.

Ana de Armas dobila je pozitivne kritike ulogu Merilin Monro
Ana de Armas dobila je pozitivne kritike ulogu Merilin Monrofoto: Profimedia

Iako su mnogi bili skeptični kada su čuli da će mlada Kubanka igrati čuvenu Merilin, ostali su zatečeni njenon transfromacijom. S plavom kosom i prepoznatljivom šminkom Ana izuzetno podseća na slavnu glumicu. Toliko, da su mnogi komentarisali da su tokom gledanja filma imali utisak da je u pitanju prava Merilin.

Ana de armas uverljivo je odigrala Merilin Monro
Ana de armas uverljivo je odigrala Merilin Monrofoto: Profimedia

Ana de Armas rođena je 30. aprila 1988. godine u Havani. Odrasla na Kubi, da bi se sa osamnaest godina preselila u Španiju u potrazi za filmskom karijerom. Kada je stigla u Los Anđeles, nije znala ni reć engleskom jezika, ali ga je uspešno savladala za samo četiri meseca.

- Došla sam na audiciju, čitala tekst, ali nisam razumela ni reč. Prosto sam morala brzo da svladam engleski - istakla je u jednom od intervjua i dodala kako je svojim agentima rekla da nije došla po diplomu engleskog, već na audicije.

Ana de Armas na premijeri filma 'Plavuša'
Ana de Armas na premijeri filma "Plavuša"foto: Profimedia

Uspela je da stigne do samog vrha Holivuda i glumi u najprestižnijim filmovima pored vrhunskih glumaca. Bila je kubanska glumica koja se prva pojavila u filmovima holivudske produkcije. Igrala je i u poslednjem filmu o Džejmsu Bondu. Trenutno je jedna od najtraženijih glumiva u Holivudu.

Ulogu Merilin u filmu "Plavuša" dobila je odmah. Kako je izjavila, reditelj Endrju Dominik je iz prve znao da je "ona prava za tu ulogu". Ipak, morala je na jednu audiciju, i to onu za producente.

Ana de Armas kao Merilin Monro
Ana de Armas kao Merilin Monrofoto: Profimedia

- Uvek postoje ljudi koje moram da ubedim. Znala sam da to mogu. Igrati Merilin je bilo revolucionarno. Kubanka koja glumi Merilin Monro. Tako sam to želela - ispričala je nedavno Ana.

Ana de Armas potpuno se posvetila ulozi Merilin Monro
Ana de Armas potpuno se posvetila ulozi Merilin Monrofoto: Profimedia

Ona se za ovu ulogu pripremala temeljno, detaljno se informišući o životu Monro. Pregledala je stotine fotografija, video snimaka, audio snimaka, sve što je moglo da joj dođe pod ruku o slavnoj filmskoj divi. Svaka scena u filmu je inspirisana postojećom fotografijom.

Ana se detaljno pripremala za ulogu čuvene plavuše
Ana se detaljno pripremala za ulogu čuvene plavušefoto: Profimedia

"Pretresali bismo svaki detalj na fotografiji i raspravljali o tome šta se na njoj dešava. Prvo pitanje je uvek bilo: "Šta je ovde osećala Norma Džin". Želeli smo da ispričamo ljudsku stranu njene priče", izjavila je ova glumica.

Pored uspešne glumačke karijere u poslednje vreme njen privatni život postao je glavna tema. Iako ima samo 33 godine, iza sebe već ima jedan propali brak sa španskim glumcem Markom Klotetom. Godinu dana je bila u vezi sa holivudskim glumcem Benom Aflekom koji je od nje stariji 15 godina. Glumica je raskinula sa njim navodno iznenada i to preko telefona, iako se govorilo da su planirali brak, pa čak i decu.

Ana je raskinua vezu sa Benomnakon godinu
Ana je raskinua vezu sa Benomnakon godinufoto: Profimedia

Ana i Ben upoznali su se na setu filma "Deep Water" gde se strast i rodila, a ona je ubrzo upoznala njegovu majku i decu, ali čini se da par koji je izgledao zaljubljeno do ušiju, ipak nije bio toliko zaljubljen.

I dok je Ana nakon raskida izgledala kao da se apsolutno ništa nije ni dogodilo, čak se šuškalo i da ga je prevarila, Ben je tugovao i u potpunosti se zapustio. Paparaci su ga često uslikali neurednog izgleda, a pričalo se da se vratio svojim najvećim porocima, kocki i alkoholu.

Ben Aflek nakon raskida sa Anom de Armas
Ben Aflek nakon raskida sa Anom de Armasfoto: Profimedia

Ona je malo nakon raskida sa Aflekom ušla u vezu sa potpredsednikom Tindera Polom Boukadakizom za kog mnogi kažu da neodoljivo podseća na glumca.

Novopečeni par trenutno je stacioniran u Njujorku, a u nedavnom intervjuu je prvi put progovorila o vezi sa svojim bivšim dečkom Benom. Upravo ju je ova veza i naterala na odluku da se preseli u drugi grad. Pažnju paparaca opisala je kao užasnu, ali na celo iskustvo danas gleda kao na nešto pozitivno jer je zahvaljujući celoj situaciji uradila ono što je dobro za nju i napustila Los Anđeles.

U intervjuu se Ana dotakla i toga kako je Los Anđelesu uticao na njeno mentalno zdravlje i priznala da je to jedan od razloga zašto veza s Benom nije funkcionisala. Još fotografija glumice pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs