ispovest

SLAVNA GLUMICA GODINAMA JE KRILA DA SU JE ZLOSTAVLJALI: Sebe i danas smatra KRIVOM, a njegovo ime ne želi da otkrije

Slavna glumica Ana Kendrik tek nedavno je otkrila da ju je zlostavljao bivši dečko.

Celebrities
Autor:
SLAVNA GLUMICA GODINAMA JE KRILA DA SU JE ZLOSTAVLJALI: Sebe i danas smatra KRIVOM, a njegovo ime ne želi da otkrije
Ana Kendrik progovorila o bivšem koji ju je zlostavljao, Foto: Profimedia

Glumica Ana Kendrik (37) ten nedavno je smogla hrabrosti i javno otkrila kako je trpela emocionalno i psihičko zlostavljanje u prošloj vezi. Oporavak je i dalje izazov za nju, a tvrdi kako je sve njena krivica.

"Našla sam se u situaciji u kojoj sam volela tu osobu i verovala joj više nego sebi," priznala je Ana.

"Dakle, kada vam ta osoba govori da imate iskrivljen osećaj za stvarnost i da ste nemogući te da se sve ono što mislite da se događa ne događa, vaš život stvarno brzo postane zbunjujuć", nastavila je Ana, odbijajući da imenuje svog bivšeg dečka.

Ana Kendrik
foto: Profimedia/editorial images

Zvezda serije "Pitch Perfect" svoj je oporavak nazvala "najtežim zadatkom" u životu. Uprkos saznanju da se sve što je "mislila da se događa zapravo se događa", Kendrikovo ozdravljenje još uvek je za nju "izazov".

"Još uvek verujem da je to moja krivica," rekla je.

Ana Kendrik
foto: Profimedia/editorial images

Njen poslednji film "Alice, Darling" u kojem glumi glavnu junakinju Alisu, govori upravo o ženi koja je zarobljena u vezi sa zlostavljačem. Priznala je kako ju je ta tematika privukla da prihvati ulogu. Dok su drugi filmovi o zlostavljanju u vezi omogućili kandidatkinji za Emi da "minimizira" vlastitu patnju, "Alice, Darling" delovao je izrazito poznato. Njen mendažer poslao joj je scenario upravo iz tog razloga.

Ana Kendrik
foto: Profimedia/editorial images

Ana je šest godina bila u vezi sa snimateljem Benom Ričardsom. Nakon toga, bila je u ljubavi sa Bilom Haderom (44). Upoznali su se 2019. na setu božićnog filma 'Noelle'.

Međutim, među njima se strast tek kasnije rodila kada su se ponovo sreli u emisiji "Saturday Night Live" čiji su bili gosti. Tek tada su otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog. Ipak, ta veza dugo opstala - raskinuli su u junu ove godine.

Ana Kendrik
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs