Upravo venčani

Svi detalji svadbe veka: Ko su bili gosti Novaka i Jelene Đoković? (FOTO)

Glamurozno venčanje održano je u posebno napravljenoj mermernoj kuli, a prilaz ovom turističkom mestu blokiran je već tri dana
Celebrities
22:24h
Svi detalji svadbe veka: Ko su bili gosti Novaka i Jelene Đoković? (FOTO)
Foto: Fonet

Novak Đoković i Jelena Ristić danas su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer.

Dugogodišnja devojka prvog reketa Srbije i sveta uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog "Serveta", Neven Marković.

U kom stilu je proteklo prbvo veče svadbe Novaka i Jelene, pogledajte OVDE.

Kako prenosi Radio televizija Crne Gore, glamoruzno venčanje, koje mnogi mediji nazivaju "svadbom veka", održano je u parku pored Vile Miločer, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli.

Vreme, na žalost, nije išla na ruku mladencima, budući da je danas na crnogorskom primorju bilo oblačno, a povremeno je padala i slaba kiša.

Crkveno venčanje uslediće 12. jula, po završetku letnjeg posta i biće upriličeno u uskom krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

Koliko se računa vodilo o privatnosti, svedoči činjenica da niko od gostiju nije bio u prilici da zabeleži taj trenutak, jer su svima prilikom dolaska na plažu oduzeti mobilni telefoni i fotoaparati.

Zvanicama je, takođe, naglašeno da informacije o venčanju ne otkrivaju, jer na taj način čuvaju ekskluzivnost materijala.

Ko je zabavljao goste na momačkoj i devojačkoj večeri Novaka i Jelene Đoković, saznajte OVDE.

Venčanje je obezbeđivao veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja, a sa strane more, mladence i zvanice čuvala je crnogorska policija sa gliserima.

Prilaz turističkom kompleksu "Aman" blokiran je već treći dan, a prema pojedinim najavama, tako će biti do 12. jula. Veliki broj domaćih i stranih novinarskih ekipa već danima opseda ulaz grada-hotela Sveti Stefan, kako bi saznali detalje venčanja.

Ipak, jedino je britanski magazin "Hello" dobio ekskluzivno pravo da izveštava sa venčanja.

Đoković je ranije rekao da mu je "Hello" platio 500.000 evra za ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, a ta suma biće, kako je obećao, uplaćena u humanitarne svrhe. Ceremoniji je prethodila velika žurka koja je organizovana sinoć i trajala je do kasno u noć, a goste su zabavljali Lena Kovačević i Željko Samardžić.

Među gostima je i legendarni teniser i Novakov trener, Boris Beker. Svi gosti mladenačkog para, osim muzičara koji borave u hotelu "Maestral", smešteni su u rizortu "Aman", čiji vlasnik je sa svojom suprugom među Noletovim gostima na glavnoj svadbenoj ceremoniji.

Šta kaže majka Jelene Ristić na ćerkin izbor, saznajte OVDE.

Hotel "Aman" je zatvoren od juče za ostale posetioce, a tek će od nedelje ponovo biti na raspolaganju novim gostima. Po želji mladenaca gosti ne bi trebalo da donose poklone, već da doniraju novac u humanitarne svrhe. Svetski teniser broj jedan, koji je titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je novinarima da će "sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme".

"Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci... Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom", poručio je Đoković posle Vimbldona.

Na planini iznad Svetog Stefana je, povodom Đokovićevog venčanja, postavljena poruka "Imao se rašta i roditi" - reči čuvenog crnogorskog vladara i pesnika Petra Petrovića Njegoša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs