LORI LAFLIN NA CRVENOM TEPIHU

NAKON 2 MESECA IZA REŠETAKA OSRAMOĆENA GLUMICA PRVI PUT U JAVNOSTI: Veliki skandal je iza nje! (FOTO)

Zvezda serije "Puna kuća" Lori Laflin nije skidala osmeh na prvom javnom pojavljivanju nakon odslužene zatvorske kazne!

Celebrities
Autor:
NAKON 2 MESECA IZA REŠETAKA OSRAMOĆENA GLUMICA PRVI PUT U JAVNOSTI: Veliki skandal je iza nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Lori Laflin (57) pojavila se na crvenom tepihu na gala događaju "Design Care 2022". u Los Anđelesu, prvi put nakon dva meseca provedenih u zatvoru zbog davanja mita.

Naime, glumica je za ovu priliku ponela tamnoplavu haljinu dugih rukava, dok je stajling zaokružila sandalama.

1 / 3 Foto: Profimedia

Dok je pozirala pred fotoreporterima primetan je osmeh na njenom licu.

Da podsetimo, glumica i njen suprug modni kreator Mosimo Đianul u maju 2020. su priznali krivicu za davanje mita kako bi se njihove ćerke Olivija Jade i Izabel Đianul upisale na Univerzitet Južne Kalifornije.

Lori je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od dva meseca zatvora, dok je njen suprug Mosimo dobio pet meseci. Glumica je kaznu odslužila u Federalnoj popravnoj ustanovi u Dablinu u Kaliforniji.

Lori Laflin
foto: Profimedia

'Donela sam užasnu odluku. Želela sam na nepravedan način da upišem ćerke na fakultet', rekla je glumica u svom svedočenju na sudu u avgustu prošle godine čime je dobila manju kaznu. Iako nije mogla da izbegne zatvor, dobila je, kako mnogi smatraju, zaista minimalnu kaznu.

Okrivljeni bračni par na sudu nije uspeo nikoga da uveri kako njihova 'donacija' Univerzitetu ustvari nije bila običan mito uz pomoć kojeg su njihove naslednice upisali na željeni fakultet.

Lori se do sada skrivala od objektiva paparaca, a ranije se šuškalo i da će se navodno ubrzo vratiti na snimanje, sada kada je veliki skandal iza nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs