JEZIVI DETALJI

KAKO SUĐENJE ODMIČE, SVE VIŠE JE ŠOKANTNO: Amber Herd ima 2 mentalna poremećaja - glumca tukla limenkom!(VIDEO)

Neočekivana situacija na suđenju decenije

Celebrities
Autor:
KAKO SUĐENJE ODMIČE, SVE VIŠE JE ŠOKANTNO: Amber Herd ima 2 mentalna poremećaja - glumca tukla limenkom!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Džoni Dep svoju bivšu suprugu Amber Herd optužio je za lažne navode o zlostavljanju. Tokom suđenja svedočila je i psiholog glumice, Šenon Kurej, koja je iznela da Amber ima dva poremećaja ličnosti, granični i histrionski.

Psiholog ističe, da je do ove dijagnoze došla nakon što je 12 sati razgovarala sa Amber, kao i pregledom njenih poslednjih nalaza u mentalnom zdravlju.

Šenon ističe da glumica ne pati od posttraumatskog stresnog poremećaja zbog svoje veze sa legendarnim glumcem, kao što je navodila tokom saslušanja. Tim Džonija Depa, sada ima još jače dokaze da je upravo on taj koji je trpeo nasilje.

Ova dva poremeaja koja je navela psiholog su veoma slična.

Granični poremećaj ličnosti

- Bolest nestabilnosti, podstaknut temeljnim strahom napuštanja

Histrionični poremećaj ličnosti

- Ovaj poremećaj ličnosti povezan je sa "dramom i plitkošću", jer oseba ima potrebu da stalno bude u centru pažnje.

Verbalno zlostavljala muža

Nekoliko prijatelja i članova porodice Džonija Depa je na sudu je izjavilo kako je Amber svakodnevno verbalno zlostavljala muža. Tara Roberts, koja je upravljala 15 godina privatnim imanjem legendarnog glumca isto je tvrdila, kao i da je 2015. nakon jedne tuče bračnog para, limenkom povredila supruga.

- Govorila mu je da je propali glumac, da će umreti kao debeli usamljeni starac. Onda sam čula Džonija kako govori: udarila si me limenkom - rekla je Roberts.

Amber je prethodno na suđenju izjavila kako je bila nezadovoljna i kako joj je pored Depa stalno bilo dosadno, jer se ona sa svojim društvom okupljao i svairao gitaru, a za nju je to bila "dosadna gomila staraca".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs