NELSON PELC

PRAVA ISTINA O BUDUĆOJ SNAJKI VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA: Sve tajne imperije oca milijardera!

Glumica Nikola Pelc, koja će uskoro postati gospođa Bekam je ćerka tajkuna Nelsona Pelca i bivše manekenke Klaudije Pelc.

Celebrities
21:05h Autor:
PRAVA ISTINA O BUDUĆOJ SNAJKI VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA: Sve tajne imperije oca milijardera!
Foto: Profimedia

Najstariji sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (23) oženiće se 9. aprila sa glumicom Nikola Pelc, a raskošna svadbena ceremonija održaće se u luksuznoj vili na imanju mladinog oca u Palm Biču na Floridi.

Mladoženjin kum na venčanju trebalo je da bude muzičar Elton Džon, ali navodno zbog svoje muzičke turneje neće biti u mogučnosti da prisustvuje događaju. Ipak, doći će zato Bruklinov veliki uzor, Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spajs Grls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi, navodi Miror.

imanje Nelsona Pelca
foto: Profimedia

Par je navodno potpisao predbračni ugovor kako bi zaštitio bogatstvo Viktorije i Dejvida Bekama procenjeno na 380 miliona funti, kao i bogatstvo oca Nikole Pelc, biznismena Nelsona koje se procenjuje na 1,3 milijarde funti.

Bruklin Bekam, Nikol Pelc
foto: Profimedia

Ko je Nelson Pelc?

Nelson (79) je osnivač investiocione firme "Trian Fund Management" , izgradio je tokom godina poslovnu imperiju vrednu milijarde, piše Ok.co.uk.

Počeo je da radi porodičan biznis "Pelc&Sons" veleprodaju hrane koju je osnovao njegov deda 1896. godine.

Nelson je počeo da upravlja kompanijom, te nastavio da je širi i istovremeno ulagao u nekoliko različitih poslova i nekretnina.

Sada se veruje da je jedan od najbogatijih menadžera hedž fondova u Americi, a od oktobra 2021. godine njegova neto vrednost procenjena je na 1,7 milijardi dolara.

Ovaj 79- godišnjak oženjen je bivšom manekenkom Klaudijom Hefner Pelc.

Ranije je bio u braku sa Sintijom Pelc sa kojom ima dvoje dece.

Sadašnju suprugu Klaudiju oženio je 1985. godine, a dobili su osmoro dece- Metjua (36) , Vila(35), Breda(32), Britani(30),,Dizela, Zaka, Grega i Nikolu.

Klaudija živi van svetla reflektora otkako je napustila svet modelinga i osnovala porodicu sa Nelsonom 1986.

Najstariji sin Metju takođe izbegava kamere. Za razliku od svoje braće i sestara 30 godišnja Britani je dizajnerka enterijera. U braku je sa suprugom biznismenom Francom Burstedom i čekaju četvrto dete.

Nikol i Britani imaju šestoro braće , a među njima je i glumac Vil Pelc i profesionalni hokej igrač Bred Pelc.

Nikol je vezana sza svoju braću, posebno za Breda.

Podsetimo, Bruklin Bekam i Nikol počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu i od tada ne prestaje interesovanje javnosti za njihovo venčanje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs