Rođendan

Kardašijanovi proslavili rođendan male Nort: Slavljenica zapostavljena! (FOTO)

Mala Nort je prošle nedelje napunila godinu dana, ali je tek ove dobila glamuroznu proslavu sa koje su članovi ove velike porodice delili fotografije na društvenim mrežama
Celebrities
23:34h Autor:
Kardašijanovi proslavili rođendan male Nort: Slavljenica zapostavljena! (FOTO)
Foto: Kris Kardašijan / Instagram

Kardašijanovi, Dženerovi i Vestovi su se okupili u subotu u Los Anđelesu kako bi proslavili rođendan male Nort.

Kako je malenoj Nort Vest prvi rođendan bio prošle nedjelje, na Dan očeva, porodica je taj dan obeležila privatnom večerom i posetom dečijem muzeju na Menhetnu. Ipak, s obzirom da je mala deo klana Kardašijan, proslava njenog prvog rođendana nikako nije mogla proći tako "obično".

Cela porodica se zato u subotu skupila u Los Anđelesu kako bi dostojno proslavili prvi rođendan princeze Kardašijanovih.

Proslavu, koju su nazvali "Kidchella", po uzoru na muzički festival Coachella, organizovali su u dvorištu Kortni Kardašijan i Skota Disika, u domu koji je par nedavno kupio od Džastina Bibera.

Kako nikome ne bi bilo dosadno, porodica je u dvorištu postavila ogromni ringišpil, malenu pozornicu za karaoke, veliko dečije igralište na naduvavanje, šatore i štandove sa slatkišima.

Po dvorištu su bili postavljeni i stolovi sa klupicama kako gosti ne bi morali stajati i jesti, a za one kojima je bilo vruće, dostupan je bio i veliki bazen koji par ima u dvorištu.

Porodica se odlično provela, a to su i pokazali objavom mnogih fotografija na Instagramu. Ipak, niko nije napisao kako se sama slavljenica provela na proslavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs