Mnoge kontroverze ovog para

Trudnoća princeze Šarlin prekinula šuškanja: Princ Albert će dobiti zakonitog naslednika!

Princeza će dete roditi krajem ove godine, iako će to biti treće dete princa Alberta, ono će jedino biti naslednik trona
Celebrities
02:38h Autor:
Trudnoća princeze Šarlin prekinula šuškanja: Princ Albert će dobiti zakonitog naslednika!
Foto: AP

Princ Albert po treći put će postati otac, a tek dete koje će dobiti sa zakonitom suprugom Šarlin naslediće krunu s obzirom na to da njegova ćerka i sin nisu rođeni u bračnoj zajednici.

U petak 30. maja iz kabineta princa Alberta Drugog od Monaka (56) zvanično je saopšteno kako on i njegova supruga Šarlin (36) očekuju svoje prvo dete.

U veoma kratkoj izjavi između ostalog stoji da bi princeza trebalo da se porodi krajem 2014. godine. Ako je verovati izvorima bliskim kraljevskoj palati, supružnici su uzbuđeni što će konačno postati roditelji prvog zajedničkog deteta.

Inače, princ već ima dvoje vanbračne dece sa dve žene, ćerku Jazmin Grejs (22) i sina Aleksandra Kostu (10). Prvi muški potomak rođen je u njegovoj kratkotrajnoj vezi sa stjuardesom Nikol Koste, a naslednicu je dobio sa Amerikankom Tamarom Rotolom. Budući da deca nisu rođena u zakonitom braku, iako je princ priznao očinstvo, ona ne mogu da učestvuju u nasledstvu prestola.

Albert je na presto kneževine Monako došao nakon smrti svog oca Renijea Trećeg, supruga slavne glumice Grejs Keli. Njegov turbulentni život često je plenio pažnju javnosti, pa ne čudi što su sve oči sveta bile uprte u njegovo venčanje 2011. godine kada su se bivša plivačica i princ zavetovali jedno drugom na večnu ljubav.

Događaj nije prošao bez brojnih intriga jer se pisalo kako je mlada veče pre same ceremonije želela da pobegne, ali ju je u toj nameri osujetilo prinčevo obezbeđenje tako što joj je oduzelo pasoš. Njene suze tokom samog venčanja mnogi su prokomentarisali kao teskobu što se udaje za čoveka koji je vara na svakom koraku. Spekulisalo se još da su sastavili predbračni ugovor po kome ona dobija brojne benefite luksuznog života ukoliko mu rodi naslednika. U jednom od retkih intervjua Šarlin je objasnila da su njene suze na venčanju bile odraz snažnih osećanja, a ne posledica brojnih priča o poročnom načinu života njenog sadašnjeg supruga.

- Sve je bilo toliko lepo da su me preplavile emocije. Tad se jednostavno u meni nešto prelomilo pa sam se rasplakala. Shvatila sam da me ceo svet gleda, ali nisam mogla da zaustavim suze - ispričala je Šarlin, a priče medija u kojima se aludiralo da je nesrećna zbog Albertovih izleta nazvala je lažima.

Dugo se pisalo kako Šarlin ne može da ostane u drugom stanju pa je zbog toga veoma nesrećna i depresivna, ali sreća joj se osmehnula tri godine nakon trodnevnog glamuroznog venčanja.

- Bez obzira na sve, ta tri dana bila su prekrasna. Mesecima nakon toga prisećala sam se sitnica. Nisam mogla da verujem da su nam svirali Eaglesi. Bilo je veoma lepo taj intimni događaj podeliti sa svetom - rekla je Šarlin koja se bavi humanitarnim radom i nastoji da izgradi čvrste veze sa ostalim kraljevskim porodicama.

Sa Kejt Midlton koja se za princa Vilijama udala nekoliko meseci pre njenog venčanja, u međuvremenu je postala dobra prijateljica. Ovih dana, osim priča o potomstvu, u kraljevini se vode žustre polemike o filmu Grejs od Monaka čija je premijera upriličena na nedavno završenom Kanskom festivalu. Još od početka snimanja Grimaldijevi su negodovali jer se autori ni oko čega nisu konsultovali s njima, a kad su saznali kakav je scenario, odmah su zahtevali ispravke koje su odbijene.

Takođe, princ Albert i njegove sestre Karolina i Stefani krajem marta zatražili su privatnu projekciju ovog ostvarenja, ali im producent Pjer-Anž le Pogam nije izašao u susret.

Za porodicu koja vlada Monakom taj film predstavlja bespotrebni glamur s brojnim netačnim istorijskim činjenicama i scenama koje su fiktivne i neistinite, s jedinim ciljem da se zaradi novac, dok reditelj tvrdi da nikada nije želeo da snimi biografiju Grejs Keli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs