NOVOGODIŠNJU NOĆ PROVEŠĆE U BOLNICI

ALEKSANDAR MILIĆ MILI HITNO HOSPITALIZOVAN U ISTANBULU: Muzičaru pozlilo, zabrinuo i porodicu i fanove!(FOTO)

Aleksandar Milić Mili hitno je primljen u bolnicu u Istanbulu.

Celebrities
Autor:
ALEKSANDAR MILIĆ MILI HITNO HOSPITALIZOVAN U ISTANBULU: Muzičaru pozlilo, zabrinuo i porodicu i fanove!(FOTO)
Foto: ATA images

Aleksandar Milić Mili nije ni slutio da će godinu , koja je za njega bila jako uspešna, završiti na ovako loš način. Naime, muzičar je hitno hospitalizovan u Istanbulu zbog problema sa želucem. On se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da će, po svoj prilici, Novu godinu dočekati u bolnici.

"A jel moguće bolnica... Ni pre ni posle nego baš za Novu godinu", napisao je Mili na Instagramu i zabrinuo svoje obožavaoce. Mili je u velikoj ispovesti u intervjuu za jedan domaći medij otkrio da je 1992. godine imao velike probleme sa zdravljem.

POTIČEM IZ UGLEDNE LEKARSKE PORODICE, ODRASTAO SAM U STANU OD 400 KVADRATA: Rat nam je sve odneo, bio sam gladan i bos!

"Ja 1992. celu tu godinu dana provodim u borbi sa bolešću, četiri-pet puta sam kolabirao, bilo je pitanje da li ću preživeti iako sam ceo život bio sportista, gimnastičar. Valjda je ta promena psihološki uticala na mene. To je za nas bilo strašno, u toj najgoroj situaciji u kojoj smo se našli, dešava se nešto još sto puta gore", ispričao je muzičar za Kurir i otkio da su mu roditelji bili najveća podrška.

ČIM SAM JE UGLEDAO, ZNAO SAM DA ĆE BITI MOJA ŽENA: Nina je ostavila dečka zbog Milija, nakon SAMO 2 susreta!(FOTO)

Miligram
Miligramfoto: Kurir

"Moji roditelji su tu odigrali veliku ulogu, ne pokazujući strah, gledali su na sve pozitivno i na kraju se tako i desilo. Inače, dok sam još bio na hemioterapijama, završavao sam i godinu fakulteta. Sa oteklim rukama i braunilama išao sam na fakultet, a kada sam ozdravio otišao sam za Prag da studiram, gde sam diplomirao biznis administraciju - odsek marketing"; rekao je Mili.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs