SAŠA MATIĆ: I kad joj je bilo najlošije, Marina Tucaković radila je ovo! Zauvek će mi biti na srcu!

"Marina je bila genijalna, ali bio joj je otežan govor poslednjih meseci, skoro da nije mogla da priča. Rekla mi je da ima tekst za mene", prisetio se pevač

Celebrities
Autor:
SAŠA MATIĆ: I kad joj je bilo najlošije, Marina Tucaković radila je ovo! Zauvek će mi biti na srcu!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Saša Matić pre samo nekoliko dana objavio je svoj novi album kojim proslavlja dve decenije karijere. Prelepih 13 kompozicija već beleže milionske preglede na Jutjubu, posebno numera „Nebitno“ koju je pred smrt napisala Marina Tucaković.

- Marina je bila genijalna, ali bio joj je otežan govor poslednjih meseci, skoro da nije mogla da priča. Rekla mi je da ima tekst za mene. Ona je bila car i najbolja žena na ovom svetu. Da je bilo sreće da ju je Bog poživeo još malo, čast je što sam imao još jedan njen pečat na ovom albumu za ovih dvadeset godina.

Saša Matić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Žena je do poslednjeg dana radila, toliko je bila puna duha i pozitivne energije, milion puta sam pitao odakle toj ženi snaga. I dok nije bila bolesna imali smo korekcije u tekstovima, pa i kada se razbolela, i kada je bila baš loše imala je volju da ispravimo šta treba. Zauvek će mi biti na srcu - otkrio je Saša Matić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs