REKLA "DOSTA"

DOSTA SU SE SVI "KAČILI" O NAS: Jovana Balašević odbrusila svima koji njenu porodicu ne vade iz usta!

Jovana Balašević odgovorila svima koji besne jer su obrisani Đoletovi snimci sa Jutjuba

Celebrities
Autor:
DOSTA SU SE SVI "KAČILI" O NAS: Jovana Balašević odbrusila svima koji njenu porodicu ne vade iz usta!
Foto: ATA Images, Instagram / lolabalasevic

Već izvesno vreme glavna tema o pokojnom kantauatoru Đorđu Balaševiću je zašto su svi njegovi snimci, koji nisu zvanični spotovi, obrisani sa Jutjuba. Mnogi fanovi besne zbog odluke njegove supruge Olivere koja se odlučila na ovaj korak i nastala je prava "internet bura". Sada su stvari malo jasnije...

Oni koji pomno prate dešavanja u porodici Balašević negodovali su i odluku Olivere da se na svojoj knjizi potpiše devojačkim prezimenom, a onda su je kritikovali i zbog toga što je obrisala sve fotografije sa Đoletom koje je kačila na društvenim mrežama.

I dok se ispredaju razne priče šta je pozadina svega toga, starija ćerka Jovana Balašević objavila je na Instagramu o čemu se zapravo radi. Sve ovo bila je Đoletova želja o kojoj je pričao još 2017. godine za "Slobodnu Dalmaciju".

VEČNA RANA NA DUŠI OLIVERE BALAŠEVIĆ: Iznikla sam pod kamenom, sad pod kamenom i ona leži. Taj kamen sad mi je još teži!

Ona je, baš kao u mojoj pesmi, došla tiho, nezvana, sama…I OSTALA U MENI ZAUVEK: Ovako su se voleli ĐOLE i Olja! (FOTO)

- Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas - izjava je Đorđa Balaševiča, na koju je podsetila njegova ćerka.

Ovom objavom otkriveno je sve što se sad dešava bila upravo Đoletova odluka. Dovoljno da se stavi tačka na polemike i prepirke na Internetu, jer to zapravo i jeste stvar samo porodice Balašević - i ničija više!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs