Majka je nije želela

VEČNA RANA NA DUŠI OLIVERE BALAŠEVIĆ: Iznikla sam pod kamenom, sad pod kamenom i ona leži. Taj kamen sad mi je još teži!

Njeno detinjstvo i rana mladost prošli su pod teškom senkom odbačenosti od strane oca, ali zapravo je ni majka nije želela

Vip priča
Autor:
VEČNA RANA NA DUŠI OLIVERE BALAŠEVIĆ: Iznikla sam pod kamenom, sad pod kamenom i ona leži. Taj kamen sad mi je još teži!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Za Oliveru Balašević mnogi misle kako ju je "život mazio", budući da je provela decenije uz Đorđa Balaševića, koji je obožavao svoju suprugu, piše Lepa&Srećna.

Međutim, njeno detinjstvo i rana mladost prošli su pod teškom senkom odbačenosti od strane oca, pa je majka Pelka sama odgajila nju i brata Zorana. Ove tegobne dane, Olja je opisala u svojoj knjizi "Planeta dvorište", a tek čitajući njene odlomke je Đorđe prvi put saznao i da majka nije želela da je rodi.

"O nekim važnim stvarima majka je govorila usputno", ispričala je Olivera u emisiji "TV lica kao sav normalan svet". Tako je u razgovoru s komšinicom otkrila i da Olju nije želela da rodi.

"Znaš, ogrešila sam se o nju, još kako. Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti. Znaš kako, sa OVIM je već krenulo da su mu više punili glavu nego što mu je moja ljubav punila srce i počeo je da se okreće od mene i Zorana. I tako, u tom nesigurnom odnosu sa njim, osetila sam da u meni kuca drugo srce. I, bog neka mi oprosti, svašta sam pokušavala, skakala sam sa visokih merdevina, čula sam to od žena da se može i tako... ne bi li otišla.

A onda sam čula da se stavi veliki kamen, što teži, na stomak, ali nije se dala... nije se dala, ta je jaka, kad je to njeno srce, pod tim kamenom, počelo da kuca, znala sam ja," prepričala je Olja majčinu ispovest.

"Iznikla sam pod kamenom, a sad kad pod kamenom i ona leži, nekako mi je taj kamen još teži. To je nešto što Đorđe nije znao i otišao je sa uverenjem da sam jaka", kaže Olivera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs