Kakva majka takva ćerka

DA LI VERUJETE DA DUBRAVKA MIJATOVIĆ IMA ĆERKU STARU 21. GODINU: Evo kako Iva izgleda!(FOTO)

Za mnoge od nas Dubravka Mijatović ima 30 godina i ni dan više, ali u stvarnosti glumica ima 52 godine i ćerku od dvadesetjednu godinu!

Star look
Autor:
DA LI VERUJETE DA DUBRAVKA MIJATOVIĆ IMA ĆERKU STARU 21. GODINU: Evo kako Iva izgleda!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ljubavna priča Dubravke Mijatović i Gorana Radakovića počela je tokom snimanja filma "Tri palme za dve bitange i ribicu".

Četiri godine starijeg Gorana upoznala je još dok su studirali, ali iskre su planule tek na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu, koja sada ima 21 godinu. Dubravka privatni život nikad nije eksponirala, a decu je odgajala daleko od očiju javnosti. Ipak, Ivu smo našli na društvenim mrežama i samo jedan pogled na ove slike je bio dovoljan da shvatimo ko joj je majka. Naime, Iva neodoljivo podseća na Dubravku.

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, a glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka.

2007. godine Dubravka je započela vezu sa deset godina mlađim glumcem Marinkom Madžgaljem. U početku su naišli na brojne prepreke jer je njegovi roditelji nisu prihvatili zbog razlike u godinama i zbog toga što je razvedena.

2009. godine glumica je rodila devojčicu koju su nazvali Sara. Početkom 2014. godine su se rastali i svako je krenuo svojim putem. Ostali su u korektnim odnosima.

2015. godine Marinko je oboleo od raka pankreasa, ali to nije odmah rekao bivšoj supruzi i ćerki. Dubravka ga je posećivala u bolnici i bila je uz njega u najtežim trenucima.

26. marta 2016. godine glumac je preminuo. U Ateljeu 212 je održana komemoracija, a Dubravka je sve ovo teško podnela i nije imala snage da se obrati prisutnima. Predstava u kojoj je tada igrala je otkazana, a ona se neko vreme povukla iz javnosti. Dubravkin ideal je da radi svoj posao i da je ljudi pamte po ulogama. Izjavila je da ne gleda televizijski program i da retko izlazi. Poznata je po tome što je mnoge uloge odbila, ali vremenom je morala da pristane na neke kompromise. Ne bi volela da se njena ćerka bavi glumom, ali bi je podržala ukoliko bi se odlučila za ovu profesiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs