Vraća se muzici

KAD JE MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE, POVUKLA SE IZ JAVNOSTI: Šta danas radi i kako izgleda Nataša Đorđević! (FOTO)

Na sreću i zahvaljujući njenoj pribranosti, izbegla se tragedija

Celebrities
10:37h Autor:
KAD JE MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE, POVUKLA SE IZ JAVNOSTI: Šta danas radi i kako izgleda Nataša Đorđević! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / sezam produkcija

Nataša Đorđević bila je jedna od omiljenih pevačica, ali se odjednom povukla sa scene i iz javnosti. Kako je otkrila, njenom nestanku prethodilo je neslavno iskustvo sa suprugom, koji ju je maltretirao.

Naime, njen bivši nevenčani suprug pokušao je da je ubije, tako što je želeo da automobil kojim je ona upravljala izgura sa puta. Na sreću i zahvaljujući pribranosti izbegla se tragedija.

- Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - naglasila je jednom prilikom pevačica.

Odlučila da se vrati na muzičku scenu

Nakon pakla koji je preživela, vratila se muzici, uskoro će publiku i podsetiti na svoje najveće hitove:

- Nisam nikada bila od onih pevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar - ispričala je pevačica za Grandonline, iako tvrdi da je vremenom naučila da se nosi sa mišljenjem drugih ljudi, ma kakvo ono bilo.

Kako se spekuliše da je zbog bivše ljubavi napustila scenu, tim povodom Nataša je rekla da gde ima ograničenja nema ljubavi, u šta se uverila i sama.

- Ograničavanje nije ljubav, ja sutra svom partneru ne bih ograničavala nikakve stvari, ili imaš poverenje ili nemaš, ili poznaješ osobu sa kojom si ili ne. Ne postoji razloga za zabranjivanje bilo kakvih stvari, za ljubomoru, jer onda to stvarno nije ljubav, bar ja tako mislim - rekla je Nataša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs