prava lepotica

SA OVOM LEPOTICOM BIO JE U BRAKU 2 DECENIJE, POMNO JE ČUVAO OD OČIJU JAVNOSTI:Ovo je bivša žena Jovana Memedovića!(FOTO)

Voditelj svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a tako je bilo i kada se razvodio od supruge Mirjane.

Celebrities
Autor:
SA OVOM LEPOTICOM BIO JE U BRAKU 2 DECENIJE, POMNO JE ČUVAO OD OČIJU JAVNOSTI:Ovo je bivša žena Jovana Memedovića!(FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jovan Memedović

Bivša žena Jovana Memedovića sa kojom je novinar i voditelj u braku proveo dvadeset i jednu godinu, za domaću javnost potpuna je misterija.

Javnosti je poznato da je Jovan Memedović otac ćerke Maše i sina Uroša, ali o majci njegove dece zna se malo toga.

Jovan Memedović 1992. godine upoznao je ženu svog života, lepu Mirjanu, koju je sreo u jednom rekreativnom centru. Ona je samo godinu dana kasnije postala gospođa Memedović.

Mirjana se za dve decenije braka u javnosti nije pojavljivala često, želela je da odrastanje i intimu svoje dece sačuva, koliko je god to moguće.

Kraj braka: Razveo se Jovan Memedović

Uprkos skladnom odnosu 2014.Jovan i Mirjana Memedović stavili su tačku na svoj brak. Ostali su u prijateljskim odnosima kako bi njihova deca što bezbolnije podnela njihov rastanak, ali i imala njihovu maksimalnu podršku.

Ćerka Jovana Memedovića izrasla je u pravu lepoticu, a besprekorne crte lica nasledila je od svoje prelepe majke Mirjane.

NEOBIČNO ZELENE OČI I PRIRODNA LEPOTA i HARIZMA: Ovo je ćerka Jovana Memedovića, koju voditelj krije od javnosti!(FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs