NA UDARU JAVNOSTI

SRAM TE BILO, DO SKORO SI JE NUNAO U KRILU-MOŽE ĆERKA DA TI BUDE:Fanovi osuli paljbu po Petru Grašu zbog ovih slika!FOTO

Poznati pevač se našao u nemilosti fanova, zbog veze sa 15 godina mlađom Hanom Huljić...

Celebrities
Autor:
SRAM TE BILO, DO SKORO SI JE NUNAO U KRILU-MOŽE ĆERKA DA TI BUDE:Fanovi osuli paljbu po Petru Grašu zbog ovih slika!FOTO
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Izreka "svako čudo za tri dana", izgleda ne važi u slučaju nove veze Petra Graša. Naime, hrvatski pevač je nakon 24 godine stavio tačku na vezu s koleginicom Danijelom Martinović i uplovio u novu ljubav.

Iako je za njegove, odnosno njihove, obožavaoce bila dovoljno šokantna činjenica da Grašo i Danijela više nisu zajedno, još šokantnije je bilo saznanje ko je njegova nova izabranica.

Pevač je sada u ljubavi s 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom kolege Tončija Huljića, kompozitora i frontmena poznate grupe Magazin. Petar i Danijela poznaju Hanu od kada je bila devojčica, pa je slika novopečenog para izazvala pravu eksploziju osuđivačkih komentara.

"Degutatno! Izgleda kao da ti je ćerka! " Nadam se da ume da joj promeni pelene" " Bio je čika Petar - kada su tačno počeli da se zabavljaju?!", " Pao je u mojim očima", " Nisi to više ti bez Danijele", samo su neki od komentara na fotografije Petra i Hane, objavljene na jednoj od fan stranica poznatog muzičara.

Da li je razlika od 15 godina zaista toliki problem ili je u pitanju to što su Petar i Danijela poznavali Hanu od malena, pa je nekako neukusno da se on sada sa njom zabavlja ili je ljudima teško da prihvate da neko nekoga ostavi nakon četvrt veka, zbog nekog "mlađeg i lepšeg"...prosudite sami!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs