Neverovatno

UDOVICA RODILA DETE 15 MESECI NAKON TRAGIČNE SMRTI SPORTISTE: Način na koji je zatrudnela je jeziv!

Elidi Pulin je zatrudnela nakon vantelesne oplodnje, koristeći spermu svog pokojnog supruga, odmah posle njegove tragične smrti

Celebrities
Autor:
UDOVICA RODILA DETE 15 MESECI NAKON TRAGIČNE SMRTI SPORTISTE: Način na koji je zatrudnela je jeziv!
Foto: Profimedia

Udovica pokojnog Aleksa Pulina, australijskog snoubordera, postala je mama, 15 meseci nakon smrti muža.

Elidi Pulin je objavila da je rodila prvo dete, devojčicu, koristeći spermu pokojnog supruga, koji je poginuo tokom podvodnog ribolova u julu 2020. godine.

Deleći nekoliko fotografija novorođenčeta na Instagramu, Elidi je objavila da se devojčica zove Mini Aleks Pulin.

U junu ove godine, udovica poznatog sportiste je objavila da je trudna, te da su ona i Aleks godinama sanjali da imaju decu. Edili je govorila kako su ona i sportista pokušavali da dobiju dete, devet meseci pre njegove pogibije.

Iskustvo trudnoće pod ovim okolnostima ona je opisala kao "gorko-slatke".

Udovica je zatrudnela pomoću vantelesne oplodnje, koristeći spermatozoide uzete od Aleksa, ubrzo nakon njegove smrti - nakon što je njegova porodica dala pristanak.

Eldi je navela da je proces uključivao "mnoštvo dokumenata, odobrenje mrtvozornika kao i saradnju lekara na klinici za vantelesnu oplodnju."

Ove godine, Eldi je odala počast svom preminulom suprugu rečima: "Naša srca krvare. Zauvek blistaj pod morem, tvom omiljenom mestu. Obećavam da ću nastaviti tvoje nasleđe i učiniti te ponosnim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs