Parada kiča

Treća sreća: Kim Kardašijan se udala za Kanje Vesta!

Dok su neki jedva dočekali da se ova parada kiča završi, Kim je potrošila milione na kako je ona rekla skromnu svadbu sa Kanje Vestom u Firenci
Celebrities
04:56h Autor:
Treća sreća: Kim Kardašijan se udala za Kanje Vesta!
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardašijan je juče rekla sudbonosno "Da" reperu Kanje Vestu. I kako da joj je ovo prvo venčanje ona se maksimalno potrudila da bude što ekstravagantnije.

Venčanje je održano u Firenci pred 600 zvanica, koji su im se pre toga pridružili i u Francuskoj na glamuroznoj večeri koja je predhodila venčanju.

Priča se da je starleta goste poslužila sa hiljadu litara najkvalitetnijeg šampanjca. Štednji i skromnosti tu nije bilo mesta, pa su gossti primljeni i ugošćeni u Versaju, a pevala im je i Lana del Rej.

Zabavi su prisustvovali i dizajneri Valentino i Aleksandar Vang, britanski reditelj Stiv Mekvin, teniserka Serena Vilijams i mnogi drugi.

Međutim, Kimin mlađi brat Rob Kardašijan se nije pojavio na venčanju jer je osećao pritisak zbog svoje debljine. Naime, starleta se naljutila na njega što nije smršao za njeno venčanje, a Rob je opet osećao da Kim brine za njega samo kada trebaju da se fotografišu.

On je došao na venčanje, ali je odmah posle otišao kući sa obrazloženjem "da mu je dosta tog površnog sr**a" navode izvori.

Očuh Kim Kardašijan, Brus Džener je ispratio mladu do oltara kao i prošli put, ali je i on odmah posle požurio nazad kući iz svojih razloga.

Devojačko veče poznate starlete bilo je kao maturska zabava, jer su devojke nakon proslave pijane bauljale ulicama Pariza fotografišući se pored znamenitosti toga grada.

A kako je izgledala Kimina šetnja sa kćerkom Nort po pariskim ulicama, vidite OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs