NOVA LJUBAV NA POMOLU?

SARADNJA ILI IPAK NEŠTO VIŠE: Nina Radulović sija u zagrljaju OVOG glumca!(FOTO)

Lepa voditeljka sija od sreće, a da li je to zahvaljujući njemu...nismo još sasvim sigurni!

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Nina Radulović vrlo retko javno govori o svojoj privatnosti. Tuge i radosti čuva isključivo za sebe i svoju porodicu, a nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, a potom i prekida veze sa teniserom Filipom Krajinovićem, nije viđena u društvu nekog muškarca.

Emotivni život voditeljka vešto krije od medija, a čak izbegava i da se fotografiše u društvu muškaraca, makar joj oni bili prijatelji ili saradnici. Sada je, međutim, napravila izuzetak i na svom “instagram” profilu objavila sliku na kojoj nasmejano pozira u zagrljaju zgodnog glumca.

Reč je o Slaviši Čuroviću, bivšem suprugu dramske umetnice Tijane Čurović.

Nina i Slaviša, naime, samo su poslovni partneri koji zajedno rade na emisiji "Srcem kroz ravnicu". Fotografija koja je privukla pažnju medija nastala je u Mađarskoj prilikom snimanja nove epizode o najvećem ostrvu na Dunavu - Čepel, a pored plovidbe rekom voditeljka i glumac uživali su zajedno i u obilasku mesta Lovra i srpskog manastira izgrađenog u 12. veku. Takođe su posetili farmu Aleksov i degustirali razne vrste sireva. Nina nije skidala osmeh sa lica, a zaključak je da joj društvo, energija i harizma glumca izuzetno prijaju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...