SAZNAJTE

ZNAM DA MNOGO DECE ŽIVI U BEDI, PA MI JE NEPRIJATNO DA O OVOME PRIČAM: Jovana Joksimović otkrila kako žive njena deca!

Poznata voditeljka uspeva da žonglira između velikog broja poslovnih obaveza i bige o troje male dece. Ona otkriva šta joj je najvažnija stvar u njihovom vaspitanju!

Celebrities
Autor:
ZNAM DA MNOGO DECE ŽIVI U BEDI, PA MI JE NEPRIJATNO DA O OVOME PRIČAM: Jovana Joksimović otkrila kako žive njena deca!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sin Kosta i bliznakinje Srna i Ana uživaju najviše kad su njihovi roditelji Jovana i Željko Joksimović na godišnjem odmoru, piše Lepa&Srećna.

Tada su svi neprekidno zajedno, a poznato je da Jovana već godinama leti pravi dugačku pauzu za odmor. Međutim, jesen donosi i nove obaveze i uzbuđenja. Sin Kosta ide u školu, a devojčice u vrtić, dok voditeljka uz sve poslove još neprekidno pruža podršku mužu koji je upravo producirao film "Toma" za koji je i pisao muziku.

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA MALE BRAČNE PIKANTERIJE: Nema tu šta da se priča - Željko je moj i Božiji!(FOTO)

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Da li će mališanima biti teško breme to što su im roditelji toliko poznati?

"Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost", rekla je Jovana za Blic. "I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive.

ONA ĆE OD SADA VODITI NAJUTICAJNIJU NOVINSKU AGENCIJU U DRŽAVI: Ovako je Jovana Joksimović došla do samog vrha!(FOTO)

Željko i Jovan Joksimović
Željko i Jovan Joksimovićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo."

Joksimovići su za sina odabrali školu u kojoj ga, kako Jovana kaže, uče da radi. Zato se oni ne mešaju previše u njegove zadatke. Najviše se brine za zdravlje dece jer, kako je jednom rekla, kod njih "i kad je normalna situacija, jedno se razboli i svi su bolesni."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs