Šokantno

Pamela Anderson: Silovana sam sa 12 godina!

Nisam imala lako detinjstvo uprkos roditeljskoj ljubavi. Od 6. do 10. godine me je zlostavljala moja bebisiterka, ispričala je Anderson i dodala da ju je ubrzo posle toga, u 12. godini, silovao brat prijateljičinog dečka koji je tada imao 25 godina
Celebrities
18:44h Autor:
Pamela Anderson: Silovana sam sa 12 godina!
Foto: Instagram / Pamela Anderson

Američka glumica Pamela Anderson i ranije je govorila o svojim iskustvima kao žrtve silovanja, ali je na predstavljanju svoje humanitarne fondacije u Kanu napomenula koliko su joj životinje pomogle da preživi godine zlostavljanja.

Ona je pokrenula Fondaciju Pamela Anderson koja je posvećena ljudskim pravima, pomoći životinjama i životnoj sredini i tom prilikom je detaljno iznela podatke o seksualnim napadima koja je doživela u mladosti, prenose elektronski mediji.

"Nisam imala lako detinjstvo uprkos roditeljskoj ljubavi. Od 6. do 10. godine me je zlostavljala moja bebisiterka", ispričala je Anderson i dodala da ju je ubrzo posle toga, u 12. godini, silovao brat prijateljičinog dečka koji je tada imao 25 godina.

"To je bilo moje prvo heteroseksualno iskustvo", rekla je ona i dodala da je taj mladić zatim odlučio da bi bilo zabavno da dovede i svojih šest prijatelja da je zlostavljaju.

"Roditelji su pokušali da me zaštite, ali za mene svet nije bio sigurno mesto", prisetila se ona i podsetila da joj je otac bio alkoholičar koji često nije bio kod kuće, da joj je majka radila dva posla. To je bio period kada je poznata glumica želela da nestane sa lica zemlje, ali kaže da joj je ljubav prema životinjama pomogla da se oporavi i dodala da je do danas naklonjena životinjskom carstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs