Pohvalno

Bili Ajdol: Doniraću deo honorara za pomoć ugroženima od poplava!

Uskoro nastupam u Srbiji i doniraću deo svog honorara sa tog koncerta. Nadam se da ću barem malo da pomognem, napisao je poznati muzičar na svom Tviteru
Celebrities
19:52h Autor:
Bili Ajdol: Doniraću deo honorara za pomoć ugroženima od poplava!
Foto: Reuters

Rok muzičar Bili Ajdol, koji će održati koncert u Beogradu 25. juna na Kalemegdanu, objavio je na svom Tviter nalogu da će deo prihoda od koncerta donirati za ugrožene u poplavama.

"Uskoro nastupam u Srbiji i doniraću deo svog honorara sa tog koncerta. Nadam se da ću barem malo da pomognem", napisao je poznati muzičar.

Podršku i poziv za pomoć stanovništvu pogođenom u poplavama u Srbiji uputili su ranije putem društvenih mreža britanski pevač Džejms Blant i pisacToni Parsons.

Poznati britanski pisac postavio je na svoj Tviter nalog fotografije iz poplavljenih područja u Srbiji i BiH, kao i brojeve žiro računa na koje može da se uplati pomoć.

"Mislima sam uz mnogo mojih prijatelja koje imam u Srbiji koji pate u ovom teškom trenutku", napisao je Parsons, koji je više puta boravio u Srbiji.

Blant, koji je devedesetih godina služio na Kosovu u okviru međunarodnih vojnih snaga, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa brojem žiro računa na koji se može uplatiti pomoć ljudima koji su ugroženi poplavama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs