Svaka čast

Stefan Milenković organizuje humanitarne koncerte u Americi i Kanadi

Slavni violinista sa timom intenzivno radi na tome da organizuju humanitarne koncerte u Čikagu, Torontu, gde ima ogromne populacije Srba, a takođe i u Beogradu. Sav prihod doniraće ugroženom stanovništvu
Celebrities
13:40h Autor:
Stefan Milenković organizuje humanitarne koncerte u Americi i Kanadi
Foto: Kurir Arhiva

Naš istaknuti violinista Stefan Milenković organizuje seriju koncerata u Čikagu, Torontu, Njujorku i Beogradu, od kojih će sav prihod donirati poplavama pogođenom stanovništvu u Srbiji.

"Užasno mi je teško što u ovom trenutku ne mogu da budem u Srbiji. Ja bih najradije da budem negde gde bih jako i direktno pomagao ljudima jer ja sam takav. Ono što mogu da uradim sada, to je da sviram za vas", izjavio je Milenković.

On sa timom intenzivno radi na tome da organizuju humanitarne koncerte u Čikagu, Torontu, gde ima ogromne populacije Srba, a takođe u Beogradu, nada se u "Sava centru".

"Situacija je teška. Sa ovim koncertima se nadam ne samo da ćemo prikupiti sredstva, nego da ćemo na neki način i osvestiti ovaj svet koji do juče, zbog medija kao što su Si-En-En i Bi-Bi-Si, nisu znali šta se dešava kod nas", rekao je Stefan.

Milenković je upozorio da sadašnje emocije i odlučnost ne treba zaboraviti za šest meseci ili godinu dana, jer će biti potrebna ogromna pomoć da se u ugroženim područjima život vrati na normalu, a vesti o tome više neće biti na naslovnim stranama. Koncert u Čikagu biće održan 6. juna u Fulton Holu. Koncerti u Torontu i Njujorku biće održani tokom juna i jula.

Nastup u Beogradu sa Simfonijskim orkestrom RTS-a zakazan je za 10. jun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs