DEVOJKA ZA PONOS

GLUMICA I NEPRIZNATA ĆERKA MIROSLAVA LAZANSKOG JE PRAVA DIVA:Teodora Bjelica kao dragulj zablistala u emisiji!FOTO/VIDEO

O Teodori Bjelici puno se pisao, pogotovo nakon smrti njenog oca - Miroslava Lazanskog. Međutim, o Teodori i treba da se piše, ali ne tim povodom, već zato što je mlada, talentovana, kulturna, obrazovana i u svakom smislu sinonim onoga što bi jedna mlada devojka trebalo da predstavlja.

Celebrities
17:54h Autor:
GLUMICA I NEPRIZNATA ĆERKA MIROSLAVA LAZANSKOG JE PRAVA DIVA:Teodora Bjelica kao dragulj zablistala u emisiji!FOTO/VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/teodorabjelica

Glumica Teodora Bjelica gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou" gde je publiku impresionirala svojom odmerenošću, dinom bojom glasa i pravim damskim ponašanjem. Što je bilo pravo osveženje, u poređenju sa onim što obično imamo prilike da gledamo na malim ekranima (mislimo na razne zvezde, zvezdice i starlete).

A, pored toga, Teodora je bila i vrlo simpatična i sve je nasmejala jednom izjavom.

Teodora je bilo savršeno stilizovana, sa puno ukusa, a isto tako je i govorila.

Teodora je u emisiji gostovala sa Jovanom Jeremić, Teom Tairović i Acom Lukasom, a u okviru jedne od igrica dobila je pitanje kako se zovu roditelji Novaka Đokovića.

Mlada glumica se zbunila, pa je odgovorila "Srđan i Divna", umesto Srđan i Dijana, a kad je shvatila da je pogrešila počela je i sama da se smeje, zajedno sa ostalima u studiju.

Inače, Teodora je ćerka glumice Gordane Bjelice, a kako se poslednjih nedelja spekuliše njen otac je, navodno, pokojni novinar Miroslav Lazanski.

7 DANA OD SMRTI MIROSLAVA LAZANSKOG: Evo šta radi njegova nepriznata ćerka! (VIDEO)

O tome je u javnosti počelo da se priča sredinom avgusta ove godine, nakon smrti Miroslava Lazanskog, kada su pojedini mediji pisali da je on iza sebe ostavio sina Aleksandra, ali i ćerku Teodoru koju nikada nije priznao.

Gordana Bjelica je o vezi sa Lazanskim govorila pre nekoliko godina, ali ni ona ni Teodora nikada nisu potvrdile da je baš on Teodorin otac.

OVA GLUMICA TVRDI DA JE VANBRAČNA ĆERKA MIROSLAVA LAZANSKOG: Nikad je nije priznao! (FOTO)

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanskifoto: ATA Images / Stefan Tomašević

Teodora Bjelica je krenula majčinim stopama, a publika je do sada imala priliku da je gleda u serijama "Južni vetar" i "Tri muškarca i tetka".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs