BIO JE NJEGOV "KAMEN"

GLUMAC OPHRVAN BOLOM I TUGOM: On nas je odgajio, bio nam je sve kada nas je majka napustila, a saga ga više nema!(FOTO)

Hju Džekmen potvrdio je da je njegovu porodicu zadesila tragedija

Celebrities
Autor:
GLUMAC OPHRVAN BOLOM I TUGOM: On nas je odgajio, bio nam je sve kada nas je majka napustila, a saga ga više nema!(FOTO)
Foto: Reuters

Hju Džekmen, koji je od osme godine rastao bez majčine ljubavi, jer ga je napustila, potvrdio je da je njegovu porodicu zadesila velika tragedija o kojoj bruje australijski mediji. Naime, slavni glumac oglasio se na društvenim mrežama i naveo da je baš na „Dan očeva“ ostao bez svoje najveće životne podrške i ljubavi.

„U ranim satima na 'Dan očeva' otišao je moj tata. Tuga je neizmerna, ali ispunjen sam zahvalnošću i ljubavlju. Moj tata je bio izvanredan. Život je posvetio porodici, poslu i veri. Sada se molim da bude u miru s Bogom“, napisao je Hju na profilu na „Instagramu“.

„Dejli Mejl“ piše da je Kristofer podigao Hjua i njegova dva brata Iana i Ralfa. Od trenutka kada ih je napustila Kristoferova supruga Grejs, majka trojice dečaka, otac im je bio sve u životu. Slavni glumac Hju Džekmen tada je imao samo osam godina.

‒ Bilo je teško, mislio sam da će se vratiti iz Londona gde je i otišla, ali onda se sve nekako razvuklo ‒ rekao je Hju jednom prilikom za strane medije o svojoj mami i dodao da ju je posle njenog odlaska viđao jednom godišnje i da mu je tata postao najveća podrška. Upravo zbog toga i ljubavi koja je bila ogromna i neraskidiva među njima, smrt u porodici slavnog glumca potresla je skoro čitav Holivud. Brojni slavni glumci, producenti i reditelji izrazili su saučešće neutešnom Džekmanu i pružili mu reči utehe.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs