TUGA

BORILA SE KAO ŠTO JE I ŽIVELA, SA DOSTOJANSTVOM I HRABROŠĆU: Emotivan oproštaj Nine Seničar od majke! (FOTO)

Nina Seničar izgubila je mamu pre sedam dana

Celebrities
Autor:
BORILA SE KAO ŠTO JE I ŽIVELA, SA DOSTOJANSTVOM I HRABROŠĆU: Emotivan oproštaj Nine Seničar od majke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznata manekenka, svoj privatan život krije od očiju javnosti, ali ipak ovaj momemnat odlučila je da podeli putem društvene mreže Instagram.

Nini je pre nedelju dana majka preminula od raka grlića materice, nakon samo sedam meseci borbe, a sada je na Instagramu opisala pojedine detalje borbe i zamolila sve žene da urade jednu stvar.

Emotivnom porukom se oprostila od majke

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala:

Ukoliko ovim "spasem" jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te! - zaključila je voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs