Retko je viđamo

JELENA TOMAŠEVIĆ NAPOKON POKAZALA ĆERKU: Na koga liči devetogodišnja Nina? (FOTO)

Slavni par, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, dugo su čuvali svoju ćerku daleko od očiju javnosti

Celebrities
16:34h Autor:
JELENA TOMAŠEVIĆ NAPOKON POKAZALA ĆERKU: Na koga liči devetogodišnja Nina? (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, Nina, izrasla je u zrelu devojčicu, svesnu popularnosti svojih roditelja. Devetogodišnja Nina dugo je bila misterija domaćoj javnosti, jer su mama i tata neko vreme odlučili da je skrivaju od radoznalih pogleda. Ipak, ona je prava kopija svoje majke Jelene, prema držanju, stasu i lepoti koju je nasledila.

Ipak, ponosna mama Jelena nije mogla da izdrži a da javnosti ne pokaže prelepu devojčicu, koja je izrasla u pravu kopiju svoje majke.

Na fotografiji, koju je Jelena objavila na društvenim mrežama Jasno se vidi da njena ćerka mnogo liči na nju, po držanju, stasu, ali i lepoti koju joj je Jelena nesebično podarila.

Skromna, umiljata i uvek nasmejana Nina šalje energiju, zbog koje njeni roditelji i važe za omiljeni par domaće javne scene. Njeno vaspitanje, za njih je najveći životni zadatak, a evo kako je jednom prilikom o tome govorio Ivan:

"Strepim od toga da ne budem neumeren roditelj, da se ne plašim više nego što je potrebno, da ne budem prestrog i da ne uvodim red gde mu nije mesto. Nego da se neprestano podsećam na to da budem formula pravoslavnog oca - strog ali pun ljubavi. Svestan sam da je na korist da mom detetu budem autoritet. Ali autoritet nisi samo vikanjem ili batinom, nego i svojim delom. Moje dete vidi koliko ja učim, da ja rano ustajem, da treniram. Ona me gleda i prati. Ne mogu naučiti nešto što ne znam. Zato se trudim da pred svojim detetom pokazujem sve što znam. A ostalo verujem da će sama naučiti," reako je on za "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs