Kriza

MUKE NATAŠE BEKVALAC: Toliko žderem! To su kilogrami hrane, poludeću! (FOTO)

Pevačica, Nataša Bekvalac je odlučila da ostavi cigarete, a sada se susreće sa nikotinskom krizom

Celebrities
11:02h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac je sa svojim pratiocima na instagramu podelila kroz šta prolazi sada kada pet dana apstinira bez cigareta:

"Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu," napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.

"I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena!", pisala je Bekvalčeva kojoj je očigledno bilo baš loše pa je nastavila.

"Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete," smenjivale su se emocije da bi u jednom trenutku podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica.

"Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram - glasila je poruka upućena Hani na koju je ona odgovorila da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...