Morbidno

NOVI BLAM SANJE MARINKOVIĆ: Neka joj neko oduzme telefon! (FOTO)

Društvene mreže su se usijale od komentara

Celebrities
Autor:
NOVI BLAM SANJE MARINKOVIĆ: Neka joj neko oduzme telefon! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nova objava Sanje Marinković šokirala je pratioce na društvenim mrežama, jer je voditeljka slikala požar u turskim šumama u krajnje neumesnom "foto aranžmanu", piše Lepa&srećna.

Naime, kako je odsela u apartmanu sa pogledom na šume Manavgata, zahvaćene vatrenom stihijom, na terasi je podigla noge na ogradu i fotografisala svoja stopala tako da se vidi i vatra koja plamti u pozadini. Uobičajena poza takozvanih influenserki koja je, inače, popularna kao signal opuštenosti i uživanja ovoga puta je izgledala, u najmanju ruku, morbidno.

Sanja Marinković
foto: Instagram / Sanjamarinkovicofficial

Reakcije su usledile: "Aj nek neko oduzme mobilni Sanji Marinkovic, jako je neprijatno", "Auuuu, pa da l’ je moguće da postoje ovakve osobe!?" i "fali joj još samo koktelčić pored tih stopala pa da "ugođaj" pogleda sa požarom u daljini bude potpun" su samo neke od njih.

Naravno, mnogima nije promaklo ni to da je voditeljka napisala "na zalost" odvojenim rečima, premda je to suprotno pravopisu pa su se dodatno začudili podsetivši da je u pitanju osoba koja je vodila školu novinarstva.

Uz neukusnu ikonicu plamenova i liniju kojom je zaokružila požar na slici (kao da bi ikome mogao da promakne), voditeljka je napravila kompletan foto gaf.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs