SLATKO

MILJENIK HOLIVUDA NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Kijanu Rivs ne mari za slavu, prošetao sa šnalicama na glavi! (FOTO)



Slavni glumac uslikan u Berlinu sa neobičnom frizurom

Celebrities
11:50h Autor:
MILJENIK HOLIVUDA NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Kijanu Rivs ne mari za slavu, prošetao sa šnalicama na glavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki glumac Kijanu Rivs (56) je miljenik Holivuda i publike kako zbog humanitarnog rada i istinskih ljudskih kvaliteta koje svuda pokazuje, ali i skromnog načina života.

Glumac je uprkos brojnim tragedijama koje su ga zadesile u životu, nasmejan je i neodoljivo šarmantan, a sada je ponovo oduševio fanove u Berlinu gde snima četvrti nastavak filma "Džon Vik". Ovoga put, pažnju je privukao neobičnim i zanimljivim uličnim stilom.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Naime, Kijanu je u pauzi snimanja prošetao u ležernom izdanju, a svima su u oko zapale njegove šnalice koje je nosio kako mu kosa ne bi upadala u oči.

Glumac se sjajno snašao, a fanovi su mu aplaudirali na izdanju, komentarišući kako je sladak.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Inače, ono što ga razlikuje od ostalih zvezda jeste činjenica da ne živi u vili, a ponosno nosi običnu nemarkiranu odeću, vozi se metroom i pomaže beskućnicima na svakom koraku. A to nije sve! Rado sedne sa njima na ulici i popije pivo.

Svečanu odeću oblači samo na premijerama kada prošeta crvenih tepihom. Nema telohranitelje već sedi među publikom i ne traži poseban tretman za zvezde.

Kijanu uživa u dvogodišnjoj vezi sa umetnicom Aleksandrom Grant (47), ženom neobične lepote koja se razlikuje od ostalih žena zbog svoje izrazito sede kose.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs