GLUMAC KONAČNO OTKRIO: Ovo je prava istina o vezi sa lepom Arinom Vološinom!(FOTO)

O njegovim ljubavnim vezama javnost neprekidno spekuliše, a evo šta je glumac otkrio

Celebrities
Autor:
GLUMAC KONAČNO OTKRIO: Ovo je prava istina o vezi sa lepom Arinom Vološinom!(FOTO)
Foto: Profimedia

Miloš Biković pojavljivanje u medijima smatra opravdanim jedino kada na profesionalnom planu ima o čemu da govori i tada retko ističe ono što njegove obožavateljke najviše zanima, a to je da li je emotivno zauzet i ko je srećnica koja je uspela da ga osvoji. Mada se mesecima pisalo da je otpočeo vezu sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom, te da se čak i u javnosti pojavljuje s njom, naivno smo se ponadali da bi sada pristao da nam kaže nešto više o emotivnom statusu.

Nažalost, i ovoga puta smo ostali uskraćeni za odgovore o ljubavi, ali smo sa umetnikom, koji uživa status velike filmske zvezde kako kod nas, tako i van granica naše zemlje, pričali o preispitivanjima, sumnjama, čuvanju duše, odnosu sa bratom, ali i seriji o pevaču Muslimu Magomajevu, čije se epizode odnedavno emituju na Javnom servisu i već su privukle veliku pažnju publike.

Budući da je reč o biografskoj drami, na koji način ste pripremali glavnu ulogu, koliko je knjiga, studijskih snimaka bilo potrebno da pogledate i pročitate kako biste stekli pravi utisak o kakvoj je osobi i umetniku reč?

- Pročitao sam sve ono što sam mogao da pronađem na internetu, kao i sve ono što su mi producenti dali, dakle mnogo. Pogledao sam sve dokumentarne emisije o njemu i spotove koje je snimao. U neku ruku on je bio inovator. Naime, radio je spotove kojih u Sovjetskom Savezu u to vreme nije bilo, istovremeno je postojala mogućnost da se na njih gleda kao na dodvoravanje zapadu, što je bio svojevrstan rizik. Važno mi je bilo da razumem kontekst vremena u kojem je živeo, a koje se nije mnogo razlikovalo od jugoslovenskog i onog u kojem su radili Đorđe Marjanović ili nešto kasnije, recimo, Zdravko Čolić.

U dve epizode koje smo imali prilike da pogledamo, primetili smo da je Magomajev vrlo principijelan, da drži do sebe i do svoje reči, ali i da je, kada mu se neka žena dopadne, spreman da zanemari sve ostalo, koliko je sličnosti među vama?

- Glumac treba da udahne život junaku, tako da bih pre mogao da kažem da sam se trudio da dokučim Muslimov senzibilitet, njegov pogled na svet, ne toliko osobine. One su napisane u scenariju i pojavljuju se kroz ponašanje koje je određeno datom situacijom.

Osim osvrta na karijeru, Miloš nam je ipak otkrio i nešto o svom odnosu sa Arinom Vološinom, o kome mediji danima bruje.

Emotivno ste ispunjeni. Piše se da ste u vezi sa plesačicom Arinom Vološinom. Pripadate li redu ličnosti koje na svim poljima moraju da budu uspešne da bi se osećale dobro u svojoj koži? Na kom mestu prioriteta vam je ljubav?

- Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs