glumica zanosne lepote

PUBLIKU JE ZAČARALA SVOJOM LEPOTOM, DVA PUTA SE UDAVALA ZA ISTOG MUŠKARCA: Evo kako danas izgleda poznata glumica!(FOTO)

Lepa i harizmatična glumica očarala je i zaludela Srbe ulogom medicinske sestre...a onda je nestala!

Celebrities
Autor:
PUBLIKU JE ZAČARALA SVOJOM LEPOTOM, DVA PUTA SE UDAVALA ZA ISTOG MUŠKARCA: Evo kako danas izgleda poznata glumica!(FOTO)
Foto: printscreen/youtube

Po izbijanju rata, lepa glumica otišla je za Italiju

Osamdesetih godina jugoslovenskom kinematografskom scenom žarila je i palila prelepa glumica Tatjana Tanja Pujin. Od svog prvog pojavljivanja Tanja je izazivala ogromnu pažnju javnosti, ali ipak, ona se nakon velike slave povukla sa glumačke scene i danas izgleda potpuno drugačije.

Tanja je nizala uspehe jedan za drugim, a na vrhuncu slave našla se nakon premijere filma “Sulude godine”, gde je glumila medicinsku sestru. Iako da gotovo nije bilo muškarca koji je ostajao imun na njenu lepotu i seksepil, lepa Tanja je svoju ljubav pronašla u Italijanu.

Po izbijanju rata, lepa glumica otišla je za Italiju, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija, tadašnjeg savetnika pres-kabineta predsednika Italije. Ipak, ova ljubav nije dugo potrajala i Tanja se razvodi od Italijana, dolazi u Srbiju, a onda se 2013. ponovo udaje za njega!

Tanja je osim u “Suludim godinama”, svoje glumačko umeće pokazala i u “Oktoberfestu”, “Hajde da se volimo”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”, a mnogima je se sećaju po ulozi u “Boljem životu”, gde je tumačila lik Ciganovićeve ćerke.

Tokom prethodnih godina, Tatjana je često gostovala na RTS-u, a jednom prilikom je istakla i da radi na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar – saradnik.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs