Pevačica izjavila da je muškarci trenutno ne zanimaju

Nataša Bekvalac: Uvek mi neko nedostaje, ali to ne remeti moj život!

Pevačica trenutno sprema album, posvećena je kćerki Hani, uživa u slobodi i već tri meseca nema dečka
Celebrities
22:54h
Nataša Bekvalac: Uvek mi neko nedostaje, ali to ne remeti moj život!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Nataša Bekvalac već tri meseca nema dečka i ne razmišlja o emotivnom angažmanu, jer joj je na umu samo posao. Pevačica kaže da je platila registraciju auta, sa kojom je kasnila, zbog čega su joj skinuli tablice.

"Ljudski je grešiti, a kako sam i ja samo ljudsko biće, pogrešila sam, ali sam grešku ispravila. Sa tablicama je sada sve okej," kaže ona kroz smeh.

Ona otkriva da raspoloženje i dobar izgled nemaju veze sa frajerima. Srećna je, ali nije zaljubljena.

"Na meni se sve vidi. Jako sam srećna žena i ispunjena sam. Ljudi uglavnom povezuju moj emotivni status sa raspoloženjem. Ako sam zaljubljena, onda sam presrećna, ali to nema veze sa istinom. Imam sadržajan i organizovan život. Ćerka Hana me toliko ispunjava da ništa ne može da me izvede iz balansa. Muškarci me trenutno i ne interesuju," kaže pevačica.

Ipak, priznala nam je da u sebi tuguje, ali ne dozvoljava da se to vidi. Da li tuguje za bivšim Vladom Vuksanovićem ili nekim drugim, to nije želela da precizira.

"Uvek mi neko nedostaje, ali to ne remeti moj životni tempo. Svako nosi tuge u sebi, pa tako i ja, ali ih ne pokazujem," kaže.

Trenutno je maksimalno posvećena predstojećem albumu, ali ne žuri da ga privede kraju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs